Stoiximan Super League

Αντίστροφη μέτρηση

Μέχρι το βράδυ της Τρίτης θα πρέπει οι μέτοχοι της ΑΕΚ να στείλουν τις εξουσιοδοτήσεις τους στον Νίκο Νοτιά για να προχωρήσει η υπογραφή του προσυμφώνου για τη μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ στον Μπομπ Κοζώνη. Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες την εξουσιοδότηση έχει υπογράψει ο Πέτρος Παππάς, ενώ σίγουρη είναι η υπογραφή του Παντελή Αθηνή. Συζήτηση για όλα τα θέματα της ομάδας είχαν μετά την προπόνηση της Δευτέρας παίκτες και Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Μέχρι το βράδυ της Τρίτης θα πρέπει οι μέτοχοι της ΑΕΚ να στείλουν τις εξουσιοδοτήσεις τους στον Νίκο Νοτιά για να προχωρήσει η υπογραφή του προσυμφώνου για τη μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ στον Μπομπ Κοζώνη. Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες την εξουσιοδότηση έχει υπογράψει ο Πέτρος Παππάς, ενώ σίγουρη είναι η υπογραφή του Παντελή Αθηνή.

Αυτοί που πρέπει να στείλουν τις εξουσιοδοτήσεις τους είναι Γκούμας, Χατζηιωάννου και Νάσος Θανόπουλος.

Από την πλευρά του ο Κοζώνης δηλώνει έτοιμος να υπογράψει το προσύμφωνο και να παρουσιάσει τα 19.000.000 ευρώ με τα οποία θα γίνει κάτοχος του 85% της ΠΑΕ.

Μπάγεβιτς: Είμαι εγώ το πρόβλημα;

Για όλα τα θέματα που απασχολούν την ομάδα συζήτησαν μετά την πρωινή προπόνηση της Δευτέρας ο Ντούσαν Μπάγεβιτς και οι παίκτες. Μετά από πρωτοβουλία του προπονητή όλοι κάθισαν μετά το τέλος της και μίλησαν καταθέτοντας τις απόψεις τους για τους λόγους που έχουν φέρει την ομάδα σε αυτή τη δεινή βαθμολογική θέση.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θέλησε να μάθει εάν είναι αυτός το πρόβλημα. «Να μου το πείτε και να φύγουμε», τόνισε ο τεχνικός της Ένωσης εννοώντας και τους συνεργάτες του. Η απάντηση των παικτών όμως ήταν ξεκάθαρη. «Όχι δεν είσαι εσύ, κόουτς, Εσύ και ο Δημητριάδης είστε δίπλα μας στα δύσκολα. Άλλα είναι τα προβλήματα», ήταν τα λόγια ενός παίκτη.

Ποια είναι αυτά τα άλλα προβλήματα; Οι ποδοσφαίριστές έχρισαν τους εαυτούς τους υπεύθυνους για το γεγονός ότι δεν δείχνουν συγκεντρωμένοι σε κάποιους αγώνες κάνοντας λόγο για κακή ψυχολογία. Εκεί φυσικά τέθηκαν και τα διοικητικά προβλήματα τα οποία όπως είπαν οι παίκτες έχουν επηρεάσει τους πάντες στην ομάδα. «Δεν νιώθουμε ασφάλεια», τόνισαν οι παίκτες για τα όσα συμβαίνουν στα διοικητικά. «Νιώθουμε απροστάτευτοι», ήταν η τοποθέτησή τους για τα διαιτητικά λάθη που έχουν στερήσει βαθμούς από την ομάδα.

Τα πάντα έληξαν με την τοποθέτηση του Μπάγεβιτς. «Καταλαβαίνω πολλά από αυτά που λέτε και σε πολλά έχετε δίκιο. Μόνο με δουλειά θα φτιάξουν όλα. Θα πρέπει να δουλέψουμε για τους στόχους που έχουν απομείνει»…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x