Stoiximan Super League

Σκέψεις Πατέρα για την προεδρία της Σούπερ Λίγκας

Το ενδεχόμενο να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της Σούπερ Λίγκας εξετάζει σοβαρά ο Νίκος Πατέρας. «Όχι» από Τσακίρη, ποιες οι σκέψεις του Παπουτσάκη. Αν αυτή η σκέψη (όχι ακόμη πρόθεση ή απόφαση) θα μετουσιωθεί σε πράξη, θα φανεί προσεχώς. Στο «ψυγείο» επ’αόριστον ο Αμπάρκιολης, σιωπηρά τιμωρείται ο Τριτσώνης.

Το ενδεχόμενο να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της Σούπερ Λίγκας εξετάζει σοβαρά ο Νίκος Πατέρας. Αν αυτή η σκέψη (όχι ακόμη πρόθεση ή απόφαση) θα μετουσιωθεί σε πράξη, θα φανεί προσεχώς. Στο μεταξύ, ο διοικητικός ηγέτης του Εργοτέλη, Απόστολος Παπουτσάκης, είναι πολύ πιθανό να μπει στην κούρσα διαδοχής του Νίκου Θανόπουλου, μόνο όμως αν δεν υπάρχει άλλος υποψήφιος και αν έχει τη στήριξη των «μεγάλων». Ο Κωνσταντίνος Τσακίρης του Πανιωνίου δεν πρόκειται τελικά να διεκδικήσει τη θέση, ενώ δεν έχουν αποσαφηνιστεί οι προθέσεις των Γιώργου Μποροβήλου (Αστέρας Τρίπολης) και Γιάννη Κομπότη (Λεβαδειακός).

Τιμωρία σε Αμπάρκιολη

Εκτός πινάκων επ’αόριστον θα θέσει η ΚΕΔ τον Απόστολο Αμπάρκιολη για τη διαιτησία του στον αγώνα Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης και κυρίως για το πέναλτι που δεν καταλόγισε σε ανατροπή του Βύντρα. Αντίθετα, ο Σταύρος Τριτσώνης αναμένεται να τιμωρηθεί σιωπηρά (να μην οριστεί σε κάποιους από τους προσεχείς αγώνες) για το πέναλτι που καταλόγισε υπέρ της Καβάλας στο ματς κόντρα στην ΑΕΚ. Ως ελαφρυντικό στον ρέφερι αναγνωρίζεται ότι στην κανονική ροή του αγώνα ήταν δύσκολο να αντιληφθεί πως ο Λάκης δεν ανατράπηκε από τον Καράμπελα. Ο Δημήτρης Καλόπουλος παρά τα παράπονα των φιλοξενουμένων πήρε καλό βαθμό για τις επιδόσεις του στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x