Ελλάδα

Ελπίδες και για τους τρεις

Η συμμετοχή των Παπαλουκά, Βούιτσιτς και Μπέβερλι στο ντέρμπι της προσεχούς Κυριακής του Ολυμπιακού απέναντι στον Παναθηναϊκό κάθε άλλο παρά έχει αποκλειστεί. Ο διεθνής Έλληνας γκαρντ παραμένει… περιορισμένος στο σπίτι του, θα χάσει το ματς της Πέμπτης με την Παρτιζάν στο Βελιγράδι, αλλά υπάρχει ελπίδα να πάρει το «ΟΚ» από το ιατρικό τιμ και να αγωνιστεί στο ματς της πέμπτης αγωνιστικής της Α1, έστω και χωρίς προπόνηση στα πόδια του

Η συμμετοχή των Παπαλουκά, Βούιτσιτς και Μπέβερλι στο ντέρμπι της προσεχούς Κυριακής του Ολυμπιακού απέναντι στον Παναθηναϊκό κάθε άλλο παρά έχει αποκλειστεί. Ο διεθνής Έλληνας γκαρντ παραμένει… περιορισμένος στο σπίτι του, θα χάσει το ματς της Πέμπτης με την Παρτιζάν στο Βελιγράδι, αλλά υπάρχει ελπίδα να πάρει το «ΟΚ» από το ιατρικό τιμ και να αγωνιστεί στο ματς της πέμπτης αγωνιστικής της Α1, έστω και χωρίς προπόνηση στα πόδια του.

Ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία υπάρχει πως ο Κροάτης σέντερ και ο Αμερικανός πλέι μέικερ θα ξεπεράσουν τις ενοχλήσεις στη μέση και τη θλάση στους προσαγωγούς αντίστοιχα. Μάλιστα, υπάρχει πιθανότητα αμφότεροι να προλάβουν ακόμη και το παιχνίδι με την Παρτιζάν για την Ευρωλίγκα. Σε περίπτωση που Βούιτσιτς και Μπέβερλι είναι ετοιμοπόλεμοι για την Κυριακή, τότε θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως ο δεύτερος θα πάρει τη θέση του Βον Ουέιφερ στην Α1 (όπου επιτρέπεται να αγωνίζονται μόνο έξι-τρεις Αμερικανοί και τρεις κοινοτικοί-από τους επτά ξένους της ομάδας). Ο πρώην άσος των Χιούστον Ρόκετς αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα προσαρμογής στα ευρωπαϊκά δεδομένα και αναμένεται να «θυσιαστεί» από τον Παναγιώτη Γιαννάκη έχοντας δικαίωμα συμμετοχής μόνο στην Ευρώπη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x