Champions League

LIVE: Άλκμααρ - Ολυμπιακός 0-0 (Τελικό)

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αυτή την ώρα την Άλκμααρ (0-0) στην Ολλανδία και έχει τη δυνατότητα με νίκη να προκριθεί στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Στον πάγκο τελικά ο Στολτίδης, τη θέση του πήρε ο Λεονάρντο. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη του αγώνα από το www.sport-fm.gr

90+3' Λήξη του αγώνα.

90+2' ΑΛΛΑΓΗ: Ο Πάντος πήρε τη θέση του Ζαϊρί.

90' Κίτρινη κάρτα στον Μορένο.

88' ΑΛΛΑΓΗ: Ο Μάρτενς πήρε τη θέση του Σχααρς.

84' Ο Λεονάρντο έφυγε όμορφα στην κόντρα και μπήκε στην περιοχή, αλλά ο Ρομέρο έδιωξε με υπερένταση του σουτ του Βραζιλιάνου μπακ-χαφ.

81' Κίτρινη κάρτα στον Ρ. Μπράβο.

77' ΑΛΛΑΓΗ: Ο Άρι πήρε τη θέση του Χόλμαν.

73' Κίτρινη κάρτα στον Μήτρογλου.

68' ΑΛΛΑΓΗ: Ο Πελέ πήρε τη θέση του Ντεμπελέ.

65' Κίτρινη κάρτα στον Ποκανιόλι.

64' Το σουτ του Βέρνμπλουμ κόντραρε σε σώμα αμυντικού με συνέπεια να αλλάξει πορεία η μπάλα, ο Νικοπολίδης όμως έπεσε και έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ.

62' Όμορφο τριγωνάκι από τους Ολλανδούς με τελικό αποδέκτη τον Χόλμαν μέσα στην περιοχή, ο οποίος σούταρε απελπιστικά αουτ.

58' Αρκετά λάθη στον άξονα από τους Πειραιώτες, τα οποία εκμεταλλεύονται άριστα οι παίκτες της Άλκμααρ και ψάχνουν το γκολ με αντεπιθέσεις.

52' Μακρινό σουτ του Μέντες, κανένα πρόβλημα για τον Νικοπολίδη.

49' Ψηλοκρεμαστό σουτ του Χόλμαν από 30 μέτρα με στόχο να αιφνιδιάσει τον Νικοπολίδη, χωρίς τελικά να το πετύχει.

46' Έναρξη στο δεύτερο ημίχρονο.

45+1' Λήξη του πρώτου μέρους.

39' Σε μια φάση που δεν μύριζε κίνδυνο, ο Ντεμπελέ σούταρε έξω από την περιοχή, ενώ ο Νικοπολίδης χρειάστηκε δεύτερη προσπάθεια προκειμένου να μπλοκάρει την μπάλα.

34' Ο Ζαϊρί βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή, το σουτ όμως που δοκίμασε ήταν σχετικά αδύναμο και δεν τρόμαξε τον Ρομέρο.

32' Ο Λενς κοντρόλαρε μέσα στην περιοχή και αφού πρώτα απέφυγε τον Μπράβο σούταρε αουτ.

29' Λάθος του Ζεβλάκοφ στην άμυνα, ο Λενς σούταρε αουτ από το ύψος της μικρής περιοχής.

28' Ο Ζαϊρί σέντραρε «γλυκά» από την δεξιά πτέρυγα, ο Μήτρογλου σηκώθηκε ανενόχλητος και έπιασε την κεφαλιά, χωρίς αποτέλεσμα.

22' Κάθετη μεταβίβαση του Μέντες για τον Λενς, ο οποίος εισέβαλλε στην περιοχή και με προβολή πρόλαβε την έξοδο του Νικοπολίδη, αλλά δεν έστειλε την μπάλα στο πλεκτό.

17' Λανθασμένη απομάκρυνση από τον Ρομέρο, επωφελήθηκαν οι Πειραιώτες που κέρδισαν άμεσα την κατοχή, ο Ζαϊρί όμως δεν εκμεταλλεύθηκε με τον κατάλληλο τρόπο την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε μιας και λίγα μέτρα έξω από την περιοχή σούταρε αουτ.

13' Σουτ του Σααρς από μακρινή απόσταση, χωρίς να βρει στόχο.

12' Ο Μαρέσκα προσπάθησε να αιφνιάσει, το σουτ όμως που επιχείρησε πέρασε ψηλά αουτ.

9' Σέντρα-σουτ του Σβερτς, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων της εστίας του Νικοπολίδη, μόλις λίγα εκατοστά δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.

7' Άπό τον Ζαϊρί το πρώτο σουτ στο ματς. Ο Μαροκινός μέσος δοκίμασε το πόδι του λίγο έξω από την περιοχή από πλάγια θέση δεξιά, αλλά δεν ανησύχησε τον Ρομέρο.

4' Ο αέρας δυσκολεύει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.

1' Έναρξη του αγώνα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Άλκμααρ (Ρόναλντ Κούμαν): Ρομέρο, Σβερτς, Μορένο, Μοϊσάντερ, Ποκονιόλι, Σχααρς (88' Μάρτενς), Μέντες, Χόλμαν (77' Άρι), Λενς, Ντεμπελέ (68' Πελέ), Βέρνμπλουμ.

Ολυμπιακός (Ζίκο): Νικοπολίδης, Ζεβλάκοφ, Γκαλίτσιος, Μέλμπεργκ, Ρ. Μπράβο, Λεονάρντο, Μαρέσκα, Ντουντού, Όσκαρ, Ζαϊρί (90+2 Πάντος), Μήτρογλου.

ΓΗΠΕΔΟ: «DSB Stadium»
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μαγένκο (Ισπανία)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x