Παλαιότερες

1-2-3, περνάει η αστυνομία

SportDay

Eνας εισαγγελέας που παρενέβη για τις ατάκες του Σωκράτη Κόκκαλη από μόνος του κι όχι κατόπιν προτροπής του Νίκου Πατέρα. Αλλοι τρεις που θα βρίσκονται στο Καραϊσκάκη για να έχουν τον νου τους μη γίνει «της Ριζούπολης». Αλλαγή της ώρας διεξαγωγής σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, ώστε α) «να εξυπηρετηθούν οι φίλαθλοι», β) «να μπορέσει η Αστυνομία να επιτελέσει το καθήκον της», γ) «να έχουν χρόνο οι οπαδοί που θα φύγουν από το ποδόσφαιρο να στήσουν καραούλι στο πούλμαν του μπασκετικού Παναθηναϊκού» –διαλέγετε και παίρνετε. Μαγευτικά flash backs στα όσα όμορφα είχε πει «σε κοινωνική εκδήλωση και φιλική κουβεντούλα» ο Γιάννης Βαρδινογιάννης. Ταξίδι στα βάθη του χρόνου και στις σοφές ρήσεις του Σωκράτη Κόκκαλη για «λαγούς» και «πελάτες».

Οφθαλμίατρο που χρειάζονται οι μεν και οι δε, οι διαιτητές και όσοι παρακολουθούν τα παιχνίδια του ενός και του άλλου. Καλύτερες 18άδες (11 βασικοί, 7 στον πάγκο) με διαιτητές και βοηθούς που αβαντάρουν τον έναν ή τον άλλον. «Κόζα» που άλλαξαν. Καρπούζια που κόβονται στη μέση, αλλά μετράμε πού πέφτουν τα περισσότερα κουκούτσια. Ραντεβού προέδρων ή πρωτοκλασάτων παραγόντων στην ΕΠΟ και την ΚΕΔ. «Πρασινο-κόκκινοι» τηλεσχολιαστές στις αθλητικές εκπομπές, στους οποίους πάτησαν το κουμπάκι τις τελευταίες μέρες κι ανέβασαν το volume στο τέρμα.

Ολα όσα διαβάσατε παραπάνω είναι 200 ολόκληρες λέξεις, οι οποίες περιγράφουν περίπου σε τίτλους όλα όσα λέγονται και γίνονται τις τελευταίες μέρες. Κι ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ δεν αφορά τον ποδοσφαιρικό αγώνα αυτόν καθ' αυτόν. Πώς προβλέπουμε να εμφανιστούν οι δύο αντίπαλοι, τι θα κάνουν τακτικά οι δύο προπονητές, ποιοι θα λείπουν, ποιοι θα προλάβουν να δώσουν το «παρών», ποιες οι αδυναμίες του ενός και ποιες του άλλου, πόσο κουρασμένος θα είναι ο Ολυμπιακός απ' το ταξίδι στην Ολλανδία και πόσο πιο ξεκούραστος ο Παναθηναϊκός, που δεν έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις αυτή την εβδομάδα, ποιο είναι το εναλλακτικό σχέδιο του Ζίκο και του Τεν Κάτε αν στραβώσει κάτι ή χάσουν ένα συγκεκριμένο παίκτη-κλειδί πριν ή κατά τη διάρκεια από τραυματισμό.

Τίποτα απολύτως. Εχουμε εξαντλήσει το αστυνομικο-δικαστικο-εισαγγελικό ρεπορτάζ, ακονίζουμε τα μαχαίρια, ξεθάβουμε τα τσεκούρια του πολέμου, φανατίζουμε τους ποδοσφαιριστές με ομιλίες και ανοιχτές προπονήσεις, γκαζώνουμε τον κόσμο με πρωτοσέλιδα-διαμάντια και μετά απορούμε κιόλας με γουρλωτά μάτια: «μα, γιατί πάει η κλοτσιά σύννεφο; Γιατί δεν είδαμε ωραίο παιχνίδι σ' ένα ακόμα ντέρμπι»; Ελα μου ντε...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x