Stoiximan Super League

ΚΑΒΑΛΑ: Κοιτάει Ρέμπερ

Χωρίς «καπετάνιο» στο τιμόνι της έχει μείνει η ομάδα της Καβάλας, μετά την παραίτηση του Γιάννη Παπακώστα, και όπως ήταν αναμενόμενο, οι ιθύνοντες των «Αργοναυτών» έχουν ήδη αρχίσει τις διαδικασίες αναζήτησης νέου προπονητή. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σταύρος Ψωμιάδης, έχει προγραμματίσει για σήμερα ραντεβού με τον μάνατζερ του Γερμανού προπονητή Γιούργκεν Ρέμπερ.

Χωρίς «καπετάνιο» στο τιμόνι της έχει μείνει η ομάδα της Καβάλας, έπειτα την παραίτηση του Γιάννη Παπακώστα, και όπως ήταν αναμενόμενο, οι ιθύνοντες των «Αργοναυτών» έχουν ήδη αρχίσει τις διαδικασίες αναζήτησης νέου προπονητή. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σταύρος Ψωμιάδης, έχει προγραμματίσει για σήμερα ραντεβού με τον μάνατζερ του Γερμανού προπονητή Γιούργκεν Ρέμπερ.

Ο ατζέντης του 53χρονου τεχνικού έχει επισκεφτεί την Ελλάδα για επαγγελματικούς λόγους και ένας εξ΄ αυτών είναι να συνομιλήσει με τον ισχυρό άνδρα της ομάδας για τη συγκεκριμένη περίπτωση. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο πλευρές βλέπουν πολύ θετικά το ενδεχόμενο συνεργασίας τους και δεν αποκλείεται στο άμεσο μέλλον ο έμπειρος προπονητής να αποτελέσει τον νέο τεχνικό του συλλόγου.

Η τελευταία ομάδα την οποία είχε αναλάβει ο Γιούργκεν Ρέμπερ ήταν η τουρκική Ανκαρασπόρ, όμως λόγω οικονομικών δυσκολιών της τουρκικής ομάδας, η συνεργασία τους τερματίστηκε πριν από δύο μήνες. Η τελευταία γερμανική ομάδα που έχει προστεθεί στην επαγγελματική του σταδιοδρομία είναι η Μπορούσια Ντόρτμουντ την περίοδο 2006-2007.

Όσον αφορά το αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι της Καβάλας, η προετοιμασία συνεχίστηκε χθες με απογευματινή προπόνηση, ενόψει της εκτός έδρας κυριακάτικης αναμέτρησης με τη Λάρισα. Αμφίβολοι για τον συγκεκριμένο αγώνα είναι οι Ορούμα και Ιωάννου, ενώ εκτός πλάνων τίθεται και ο Ντουγκλάο Φερέιρα. Ο 23χρονος αμυντικός έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες, επομένως έχει αποφασιστεί να εκτίσει την ποινή του στον αγώνα με τους «βυσσινί». Το παρήγορο για τον υπηρεσιακό τεχνικό Βαγγέλη Γούτη είναι ότι επιστρέφουν στα αγωνιστικά τους καθήκοντα οι τιμωρημένοι Ονουάτσι, Ντικρόκ και Οικονόμου. Οι τρεις ποδοσφαιριστές είχαν αποβληθεί στην αναμέτρηση με τον Άρη και εξέτισαν την ποινή τους στο περασμένο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Με 500 φιλάθλους στο «Αλκαζάρ»

Ως «νεοφώτιστη» ομάδα στη Σούπερ Λίγκα, η Καβάλα έχει πραγματοποιήσει μια εντυπωσιακή πορεία έως τώρα στο πρωτάθλημα. Έχει καταφέρει να «φιγουράρει» στην τέταρτη θέση της βαθμολογικής κατάστασης και το κυριότερο, να μείνει αήττητη στα δύσκολα παιχνίδια με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, αποδίδοντας ποιοτικό ποδόσφαιρο. Αυτό φυσικά, δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο από τους φιλάθλους της ομάδας, που δεν μπορούσαν να φανταστούν καλύτερη πορεία για τους «Αργοναύτες». Για το λόγο αυτό, σκοπεύουν στο παιχνίδι με τη Λάρισα να αποτελέσουν τον δωδέκατο παίκτη της ομάδας, εξαντλώντας τα 500 εισιτήρια που έχει στη διάθεσή της η διοίκηση.

Επιμέλεια: Βούλα Λαμπρικίδου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x