Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: Φόβοι για H1N1 στον Βιεϊρίνια

Ανησυχία επικρατεί στις τάξεις του ΠΑΟΚ, για τις πιθανότητες που συγκεντρώνει το ενδεχόμενο η αδιαθεσία και ο πυρετός που ανέβασε στην σημερινή προπόνηση ο Αντελίνιο Βιεϊρίνια, να οφείλεται στο ότι έχει προσβληθεί από τη νέα γρίπη. Ο Πορτογάλος επιθετικός του «δικεφάλου» υποβλήθηκε σε εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων δεν έχουν ανακοινωθεί. «Δεν μας τρομάζει τίποτα», ο Μπρούνο Τσιρίλο ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ανησυχία επικρατεί στις τάξεις του ΠΑΟΚ, για τις πιθανότητες που συγκεντρώνει το ενδεχόμενο η αδιαθεσία και ο πυρετός που ανέβασε στην σημερινή προπόνηση ο Αντελίνιο Βιεϊρίνια, να οφείλεται στο ότι έχει προσβληθεί από τη νέα γρίπη. Ο Πορτογάλος επιθετικός του «δικεφάλου» υποβλήθηκε σε εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα. «Δεν μας τρομάζει τίποτα», ανέφερε ο Μπρούνο Τσιρίλο ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Οι άνθρωποι του συλλόγου της Θεσσαλονίκης, ωστόσο, αναμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα των εξετάσεων, προκειμένου να μάθουν αν ο φορμαρισμένος επιθετικός της ομάδας τους θα μπορεί να δηλώσει «παρών» στο προσεχές ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής της Super League με την ΑΕΚ.

Εκτός του Βιερίνια, δεν προπονήθηκε σήμερα ούτε ο Μίρκο Σαβίνι και έτσι φαβορί για τη θέση του αριστερού μπακ είναι ο Λίνο. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου λοιπόν, η αμυντική τετράδα που θα παρατάξει ο Φερνάντο Σάντος στο ντέρμπι των «Δικεφάλων» θα είναι η ίδια που αγωνίστηκε στο παιχνίδι με τον Άρη (σ.σ. Κοντρέρας-Τσιρίλο οι στόπερ και ακραία μπακ οι Λίνο και Αραμπατζής). Όσον αφορά τον Λούσιο Φιλόμενο, ακολούθησε πρόγραμμα ενδυνάμωσης και σύντομα αναμένεται να βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή του.

Παράλληλα, υπάρχει η τάση από τη διοίκηση να εξετάσει τυχόν προτάσεις για την απόκτηση του Ματίας Βερόν, αφού δεν υπολογίζεται από τον Σάντος. Τα τελευταία νέα θέλουν τον Απόλλωνα Λεμεσού να ενδιαφέρεται για τον Αργεντινό μέσο. Αντιθέτως, αρνητικοί μοιάζουν στο ενδεχόμενο δανεισμού του Μοχάμεντ Αμπουμπακάρι και έτσι φαίνεται ότι δεν θα ευδοκιμήσει το ενδιαφέρον του Λεβαδειακού και του ΟΦΗ.


Επιμέλεια: Κώστας Τσούγκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x