Stoiximan Super League

Κιντής: «Ας ψαχτούν μεταξύ τους…»

Κατηγορηματικά διέψευσε μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Γιώργος Κιντής, όσους τον κατηγορούν πως σαμποτάρει τη συμφωνία με τον Χαράλαμπο Κοζώνη. «Εκφράζω τη στήριξή μου στην προσφορά του κ. Κοζώνη και την ελπίδα μου για την ταχύτερη ανάληψη της διοίκησης», αναφέρει και προσθέτει: «Συνιστώ στους διαπραγματευόμενους να μην εφευρίσκουν φανταστικούς εχθρούς και να ψαχτούν ανάμεσά τους αν θέλουν να ανακαλύψουν αυτούς που δεν επιθυμούν την ολοκλήρωση της συναλλαγής»

Κατηγορηματικά διέψευσε μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Γιώργος Κιντής, όσους τον κατηγορούν πως σαμποτάρει τη συμφωνία με τον Χαράλαμπο Κοζώνη. «Εκφράζω τη στήριξή μου στην προσφορά του κ. Κοζώνη και την ελπίδα μου για την όσο το δυνατόν ταχύτερη ανάληψη της διοίκησης της ομάδας από αυτόν», αναφέρει και προσθέτει: «Συνιστώ στους διαπραγματευόμενους να μην εφευρίσκουν φανταστικούς εχθρούς και να ψαχτούν ανάμεσά τους αν θέλουν να ανακαλύψουν αυτούς που δεν επιθυμούν την ολοκλήρωση της συναλλαγής».

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του Γιώργου Κιντή αναφέρει:

«Επειδή κάποιοι, εδώ και καιρό, επιχειρούν συντονισμένα να με εμφανίσουν ως τον άνθρωπο που δημιουργεί προσκόμματα στη συναλλαγή με τον κ. Κοζώνη, είμαι υποχρεωμένος να δηλώσω ότι με επιστολή που έστειλα στις 13 Νοεμβρίου στη Morgan Stanley, κάτοχο των ενεχυρασμένων μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ και ρυθμιστή, ουσιαστικά, των μετοχικών εξελίξεων, εκφράζω τη στήριξή μου στην προσφορά του κ. Κοζώνη και την ελπίδα μου για την όσο το δυνατόν ταχύτερη ανάληψη της διοίκησης της ομάδας από αυτόν.

Συνιστώ, τέλος, στους διαπραγματευόμενους να μην εφευρίσκουν φανταστικούς εχθρούς και να ψαχτούν ανάμεσά τους αν θέλουν να ανακαλύψουν αυτούς που δεν επιθυμούν την ολοκλήρωση της συναλλαγής. Ή μήπως ευθύνομαι και για τη διαρροή του συμφωνητικού την προηγούμενη εβδομάδα στις εφημερίδες, την οποία και οι δύο πλευρές κατακεραύνωσαν;
».

Υπογράφει ο Νοτιάς

Ο Νίκος Νοτιάς αναμένεται να έχει ραντεβού με τον Χαράλαμπο Κοζώνη ή με εκπρόσωπό του Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία για να πάρει στα χέρια του το έγγραφο-απόδειξη της οικονομικής ευρωστίας του υποψήφιου αγοραστή της Ένωσης.

Το ποσό αυτό δεν αναμένεται να είναι 19 αλλά 29 εκατομμύρια ευρώ. Μέχρι στιγμής ο Νίκος Νοτιάς έχει πάρει μόνο διαβεβαιώσεις για την ύπαρξη του εγγράφου αυτού, το οποίο θα επισυναφτεί στο προσύμφωνο των δύο πλευρών. Εφόσον ο κ.Νοτιάς πάρει στα χέρια του το σχετικό έγγραφο τότε αναμένεται να ανάψει το «πράσινο φως» για την είσοδο των ορκωτών λογιστών στα γραφεία της ΠΑΕ για την έρευνα των οικονομικών της.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x