Γαλλία

Βλέπει (και πάλι) Ιλάν ο Ολυμπιακός!

Και ενώ στον Ολυμπιακό επικρατεί ευφορία μετά τη νίκη 2-0 επί του Παναθηναϊκού, όσο πλησιάζει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου φουντώνουν τα σενάρια για πιθανούς μεταγραφικούς στόχους των «ερυθρολεύκων». Το τελευταίο σενάριο, το οποίο δημοσιεύτηκε στο «mercato365», αναφέρει πως ο Ολυμπιακός «γλυκοκοιτάζει» τον Βραζιλιάνο επιθετικό της Σεντ Ετιέν, Ιλάν. Για τον 29χρονο ποδοσφαιριστή είχε ενδιαφερθεί και το καλοκαίρι ο Τιμούρ Κετσπάγια…

Και ενώ στον Ολυμπιακό επικρατεί ευφορία μετά τη νίκη 2-0 επί του Παναθηναϊκού, όσο πλησιάζει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου φουντώνουν τα σενάρια για πιθανούς μεταγραφικούς στόχους των «ερυθρολεύκων».

Το τελευταίο σενάριο, το οποίο δημοσιεύτηκε στο «mercato365», αναφέρει πως ο Ολυμπιακός «γλυκοκοιτάζει» τον Βραζιλιάνο επιθετικό της Σεντ Ετιέν, Ιλάν.

Για τον 29χρονο ποδοσφαιριστή είχε ενδιαφερθεί και το καλοκαίρι ο Τιμούρ Κετσπάγια…

Ο Ιλάν δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2010, αλλά η Σεντ Ετιέν είναι έτοιμη να συζητήσει από τώρα την παραχώρηση του.

Μάλιστα, ο ίδιος ο παίκτης ρωτήθηκε για το μέλλον του και δήλωσε: «Δεν ξέρουμε, ακόμα, τι θα γίνει. Προς το παρόν θα αγωνίζομαι με τη φανέλα της Σεν Ετιέν, τουλάχιστον μέχρι το Δεκέμβρη. Αν δεν έχω κάτι μέχρι τότε (σ.σ. ικανοποιητική πρόταση) τότε θα παραμείνω στην ομάδα μέχρι το Μάιο και μετά βλέπουμε αν θα πάω αλλού.

Θα εξαρτηθεί από τις εμφανίσεις μου. Οι περισσότεροι από μας που παίζουμε τώρα στη Σεντ Ετιέν έχουμε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι. Αν δεν τα πάμε καλά φέτος, δε θα πάμε πουθενά, δε θα πάρουμε καμία μεταγραφή
».

Για τον Ιλάν, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ενδιαφέρεται και η Σέλτικ, ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως έχει ιταλικό διαβατήριο, άρα δεν πιάνει θέση ξένου.

Η καριέρα του Ιλάν

1999: Παρανά 12 συμ. (2 γκολ)
2000-2001: Σάο Πάουλο 12 (1)
2001-2004: Ατλέτικο Παραναένσε 64 (22)
2004-2006: Σοσό 54 (24)
2006- Σεντ Ετιέν: 112 (26)

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x