Stoiximan Super League

Βρύζας: «…Βιεϊρίνια έως το 2013»

Την προφορική συμφωνία με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια μέχρι το καλοκαίρι του 2013, αλλά και τη ρήτρα των 12 εκατομμυρίων ευρώ(!) που θα μπει στο νέο του συμβόλαιο, αποκάλυψε ο Ζήσης Βρύζας. «Είναι αλήθεια ότι υπάρχει προφορική συμφωνία. Δεν θέλουμε να τον κάνουμε να εφησυχάσει με αυτό το συμβόλαιο και το έχει καταλάβει, όπως και οι άνθρωποι που τον εκπροσωπούν», δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Την προφορική συμφωνία με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια μέχρι το καλοκαίρι του 2013, αλλά και τη ρήτρα των 12.εκατ. ευρώ(!) που θα μπει στο νέο του συμβόλαιο, αποκάλυψε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ζήσης Βρύζας. «Είναι αλήθεια ότι υπάρχει προφορική συμφωνία. Δεν θέλουμε να τον κάνουμε να εφησυχάσει με αυτό το συμβόλαιο και το έχει καταλάβει, όπως και οι άνθρωποι που τον εκπροσωπούν. Προχωράμε», δήλωσε ο ισχυρός άνδρας του «Δικεφάλου του Βορρά».

Ο Ζήσης Βρύζας μίλησε και για το μέλλον της ομάδας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, «Extra Sport 103 FM»: «Εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα μας και η ομάδα έχει ακόμη πολύ δρόμο να κάνει. Βρίσκεται στη σωστή κατεύθυνση, καθημερινά βελτιωνόμαστε αναφορικά με το οργανωτικό κομμάτι και την ποιότητα του αγωνιστικού τμήματος, δίχως όμως να ξεχνάμε τον στόχο της οικονομικής εξυγίανσης».

Στον ίδιο ραδιοφωνικό σταθμό φιλοξενήθηκε και ο Φερνάντο Σάντος, ο οποίος δήλωσε: «Οι πρώτοι μήνες της αγωνιστικής περιόδου 2009-2010 μάς αφήνουν μια γεύση θετική, αλλά όχι εξαιρετική. Αυτό γιατί έχουμε τις δυνατότητες να πετύχουμε πολλά παραπάνω. Δεν μπορούμε να πούμε ακόμη ότι έχουμε κάνει μία εξαιρετική σεζόν.

Ξέραμε και είχαμε σε γνώση μας ότι η φετινή σεζόν θα ήταν διαφορετική από την περσινή. Αναγκαστήκαμε να ξεκινήσουμε προετοιμασία πιο νωρίς και να φθάσουμε σε ένα επίπεδο των ποδοσφαιριστών μας καλύτερο από πέρσι λόγω των υποχρεώσεών μας για τα προκριματικά του Europa League. Μας επηρέασε όμως το ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές μας, όπως οι Βιτόλο και Βιεϊρίνια, ενσωματώθηκαν όταν έφθαναν οι επίσημοι μας αγώνες
».

Μάλιστα, μίλησε και για το ματς κόντρα στην ΑΕΚ: «Για μένα είναι μεγάλη λύπη το ότι δεν κερδίσαμε την ΑΕΚ γιατί πίστευα σε αυτή την νίκη και η ομάδα μου ήταν έτοιμη να τα καταφέρει.

Αυτό το παιχνίδι, όμως, το έχουμε αφήσει πίσω μας και επικεντρωνόμαστε στο παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας με την Λάρισα, για να μην επιτρέψουμε να ανοίξει η ψαλίδα από τους Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, ώστε στον Β' γύρο να καλύψουμε τη διαφορά και αν είναι δυνατό να τους φθάσουμε
».

Για τη συνεργασία του με τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο τόνισε: «Είναι πολύ καλή. Ο πρώην ποδοσφαιριστής μας έχει καταλάβει ότι είναι εντελώς διαφορετική η θέση αυτή και προσπαθεί να προσαρμοστεί. Έχει ακόμη πολλά να μάθει, αλλά έχει διάθεση».

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x