Ευρώπη

Για το πρώτο «διπλό»

Ο Ολυμπιακός πήρε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή και η ηρεμία επανήλθε στο λιμάνι.Τώρα, η ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη θέλει να κάνει και την πρώτη εκτός έδρας νίκη της στη φετινή Ευρωλίγκα. Οι «ερυθρόλευκοι» φιλοξενούνται από την Ορλεάν στη Γαλλία (21:45-ΝοvaSports 1) και θέλουν τους δύο βαθμούς για να μείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της πρώτης θέσης του ομίλου. Την ήττα με γνώρισε το Μαρούσι από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο Ολυμπιακός πήρε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή και η ηρεμία επανήλθε στο λιμάνι. Τώρα, η ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη θέλει να κάνει και την πρώτη εκτός έδρας νίκη στη φετινή Ευρωλίγκα. Οι «ερυθρόλευκοι» φιλοξενούνται απόψε από την Ορλεάν στη Γαλλία (21:45-ΝοvaSports 1) και θέλουν τους δύο βαθμούς για να μείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της πρώτης θέσης του ομίλου τους. Την ήττα με 78-65 γνώρισε το Μαρούσι από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο Ολυμπιακός έχει δώσει δύο παιχνίδια φέτος εκτός έδρας για την Ευρωλίγκα και η ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη έχει γνωρίσει και στα δύο την ήττα. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετώπισαν μακριά από το σπίτι τους τη Μάλαγα και την Παρτιζάν και όχι απλά γνώρισαν οδυνηρές ήττες, αλλά πραγματοποίησαν και πολύ κακές εμφανίσεις.

Στην ομάδα του Πειραιά η ψυχολογία βρίσκεται στα ύψη μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής, αλλά ο «δράκος» θέλησε να ρίξει αμέσως του τόνους, αφού στην Ευρωλίγκα οι Πειραιώτες έχουν χάσει πολύτιμο έδαφος. Η Ορλεάν δεν τους φοβίζει, αλλά χρειάζεται προσοχή για να πάρει ο Ολυμπιακός το πρώτο του ροζ φύλλο για φέτος σε εκτός έδρας παιχνίδι στην Ευρωλίγκα. Οι «ερυθρόλευκοι» ταξίδεψαν με 12 παίκτες στη Γαλλία, αφού ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης δεν είναι ακόμη έτοιμος, ο Τζος Τσίλντρες βρίσκεται στις ΗΠΑ για την κηδεία του πατέρα του, ενώ ο Κώστας Σλούκας έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Ενόπλων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x