Παλαιότερες

Συμφωνείτε ή διαφωνείτε

SportDay

Μερικές «τίμιες» απορίες:

Το «πάμε να παίξουμε όπως στην Πράγα» πριν από το ντέρμπι το είπαμε για καλό; Είναι σημείο αναφοράς ο αγώνας με τη Σπάρτα, που έληξε 3-0 υπέρ των Τσέχων; Ηταν πετυχημένο το πείραμα με τον Ζιλμπέρτο να παριστάνει τον μπροστινό του Σπυρόπουλου κι είπαμε να δώσουμε και στον Κατσουράνη την ευκαιρία να κάνει το ίδιο κόντρα στον Ολυμπιακό, για να έχει να λέει στα παιδιά του ωραίες ποδοσφαιρικές ιστορίες;

Ο Λέτο είχε σπασμένο δάχτυλο, αλλά «χώρεσε» στην αποστολή. Ο Καραγκούνης δεν είχε πλέον πυρετό, αλλά ενώ χώρεσε στην 20άδα, δεν χώρεσε στη 18άδα, διότι –λέει– ήταν απροπόνητος. Δύο μέτρα και δύο σταθμά λέγεται αυτό.

Εκτός αν δεν παίρνουμε στην αποστολή αυτούς που είναι 100% έτοιμοι, αλλά παίζουμε με τα ποσοστά: «Ο Λέτο είναι 74,5% έτοιμος κι ο Καραγκούνης μόλις 72,3%, άρα κόβεται ο δεύτερος». Ασε και το άλλο: ένας πανέτοιμος και «φτιαγμένος» Λέτο σίγουρα είχε λόγο ύπαρξης σε ένα τόσο φορτισμένο για τον ίδιο παιχνίδι μετά τα όσα είχε πει και είχε ακούσει. Ενας πονεμένος και ανέτοιμος Λέτο, που έπαιξε με ένεση για να αντέξει τους πόνους, είχε;

Ο Νίκος Πατέρας στην επίσκεψη που έκανε στην Παιανία εξαίρεσε από τα «Μπινελίκεια 2009» τον Ζιλμπέρτο, τον Σισέ, τον Τζόρβα και τον Σιμάο. Και επέπληξε πριβέ τον Κατσουράνη και τον Σαλπιγγίδη. Τον πρώτο επειδή «περπάταγε», κάτι που δεν μας χάλαγε ιδιαίτερα όταν έβαζε τα γκολ κι έδινε τις ασίστ με το κιλό.

Και τον δεύτερο επειδή δεν είναι ο Γιούρι Γκέλερ, ώστε να λυγίσει τα γάντια του Νικοπολίδη με τη σκέψη, παίζοντας αριστερά, δεξιά, πίσω από τον παραπίσω του Σισέ ή όπου αλλού. Επίπληξη η οποία φαντάζομαι θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από τον Σαλπιγγίδη σε λίγο καιρό, όταν θα απαντήσει όσον αφορά το μέλλον του στην ομάδα.

Εχει καταλάβει κανείς ότι παρά τα προβλήματα που έχει αυτή την περίοδο η Γαλατά και τις γκρίνιες προς τον Ράικαρντ (βρε, τι μου θυμίζει!) είναι σε καλύτερη κατάσταση από τον Ολυμπιακό από πλευράς απουσιών; Και λόγω ελληνοτουρκικής «φιλίας» η έδρα θα είναι εξίσου «καυτή» ή και περισσότερο;

Θυμάται κανείς ότι μας νίκησε στο ΟΑΚΑ 3-1; Ή θα συνεχίσουμε να λέμε «θέλουμε ένα βαθμό στα δύο τελευταία παιχνίδια του ομίλου για να προκριθούμε»; Ενδεχόμενο ανεπιτυχές αποτέλεσμα –κούφια η ώρα– θα είναι το τρίτο στη σειρά. Και η μεγαλύτερη απόδειξη ότι κάποιο πρόβλημα υπάρχει στην ομάδα, η οποία δεν πάει πλέον «τρένο».

Φυσικά κι έχει λογική αυτό που συζήτησαν οι παίκτες μεταξύ τους, ότι ο Ολυμπιακός θα χάσει βαθμούς κάπου στον δρόμο. Θεωρούν, όμως, ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα χάσει ποτέ και πουθενά; Διότι και το προηγούμενο Σάββατο πανηγύριζαν την «γκέλα» του Ολυμπιακού στα Γιάννενα κι είχαν σίγουρο το +4, μέχρι που ήρθε το ματς με τον Αστέρα και μαζί η ισοπαλία. Και τώρα κυνηγούν και περιμένουν «γκέλα» του Ολυμπιακού, όπως και πέρυσι και πρόπερσι και αντιπρόπερσι, αντί να είναι τουλάχιστον στο +1 και να περιμένει δική τους «γκέλα» ο Ολυμπιακός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x