Ελλάδα

Παπαλουκάς: «Η διάρκεια θα μας κάνει ομάδα τίτλων»

Το εντυπωσιακό ρεκόρ καριέρας (και Ευρωλίγκας) που πέτυχε, μοιράζοντας 14 ασίστ στη νίκη επί της Ορλεάν με 88-84, ήταν το τελευταίο που απασχολούσε τον Θοδωρή Παπαλουκά, μετά το τέλος του αγώνα. Ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων» ήταν εμφανώς προβληματισμένος από την έλλειψη σταθερότητας και διάρκειας. «Είναι αμαρτία. Γκρεμίζουμε ό,τι κτίζουμε. Η διάρκεια θα μας κάνει ομάδα τίτλων», τόνισε. Τι είπε για το ρεκόρ του. .

Το εντυπωσιακό ρεκόρ καριέρας (και Ευρωλίγκας) που πέτυχε, μοιράζοντας 14 ασίστ στη νίκη επί της Ορλεάν με 88-84, ήταν το τελευταίο που απασχολούσε τον Θοδωρή Παπαλουκά, μετά το τέλος του αγώνα. Ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων» ήταν εμφανώς προβληματισμένος από την έλλειψη σταθερότητας και διάρκειας στην απόδοση της ομάδας του, που βρέθηκε να χάνει ακόμη και με 16 πόντους από τους Γάλλους, οι οποίοι δεν έχουν πετύχει ούτε νίκη στη διοργάνωση.

«Πρέπει να εμφανιζόμαστε πιο νωρίς στο γήπεδο, δεν πρέπει να μπαίνουμε χαλαροί στο παρκέ. Δεν αρκεί μία μεγάλη νίκη όπως αυτή της Κυριακής, για να πούμε ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Η διάρκεια θα μας κάνει ομάδα τίτλων. Ευτυχώς αποφασίσαμε να παίξουμε όλοι μαζί άμυνα και επίθεση όπως έπρεπε στο τελευταίο δεκάλεπτο και φτάσαμε στη νίκη. Συγχαρητήρια στην ομάδα για την εμφάνισή της στο τελευταίο δεκάλεπτο», τόνισε ο «Τεό» και πρόσθεσε: «Πρέπει να προβληματιστούμε, κυρίως οι παίκτες, διότι ό,τι κτίζουμε είναι εύκολο να το γκρεμίσουμε. Είναι αμαρτία, ενώ κάνουμε τόση προσπάθεια, να μην πετυχαίνουμε το στόχο μας. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις μεταξύ μας κι αυτό πρέπει να το βγάλουμε και στο παρκέ. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά».

Ο διεθνής γκαρντ, με τις 14 ασίστ που μοίρασε, ισοφάρισε το ρεκόρ στην Ευρωλίγκα που κατέχει ο Τάιους Έντνι. «Αφού ο Βούιτσιτς δεν βάζει το καλάθι τι να κάνω εγώ;», είπε γελώντας τη στιγμή που ο Κροάτης περνούσε δίπλα του και πρόσθεσε: «Εγώ προσπαθώ να κάνω αυτό που ξέρω. Δεν ξέρω πόσες ασίστ έχω κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και δεν το ήξερα μέχρι τώρα που μου το είπατε. Πάντως, αν είναι να κάνω λιγότερες και να κερδίζουμε πιο εύκολα, δεν έχω κανένα πρόβλημα...».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x