Europa League

Γαλατάσαραϊ-ΠΑΟ 1-0

Την ήττα 1-0 από την Γαλατάσαράι γνώρισε ο Παναθηναϊκός στο Αλί Σαμί Γεν για την πέμπτη (5η) αγωνιστική του έκτου (6ου) ομίλου του Europa League. Πλέον, οι πράσινοι θέλουν έναν βαθμό στο παιχνίδι με την Ντιναμό Βουκουρεστίου στο ΟΑΚΑ για να προκριθούν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

90'+3'Σφύριγμα της λήξης.

90'+1'Ο ΠΑΟ κέρδισε φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή της Γαλατάσαράι. Ο Σπυρόπουλος το εκτέλεσε. Η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

90'Τρία λεπτά καθυστερήσεων θα κρατήσει ο διαιτητής.

90' Κάθετη μπαλιά του Ζιλμπέρτο Σίλβα στον Ρουκάβινα. Πρόλαβε ο Φράνκο με σωστή έξοδο.

84' Εκτέλεση φάουλ από τον Σισέ. Αποκρούει ο τερματοφύλακας των Τούρκων.

82' Σέντρα σουτ του Κεϊτά από τα δεξιά, παραχωρεί κόρνερ ο Τζόρβας. Το εκτέλεσαν οι παίκτες της Γαλατασαράι, χωρίς να ανησυχήσει η άμυνα του Παναθηναϊκού.

78' Σουτ του Κεϊτά από πλάγια, αποκρούει ο Τζόρβας.

76' Για πέναλτι διαμαρτύρονται οι ''πράσινοι'' σε μαρκάρισμα του Τοπάλ πάνω στον Νίνη, αλλά ο διαιτητής δεν δίνει τίποτα.

73' Αλλαγή. Ο Ακμάν μπαίνει αντί του Ελάνο

73' Αλλαγή. Ο Νίνης θα πάρει τη θέση του Καραγκούνη.

63' Αλλαγή. Ο Κεϊτά μπαίνει στη θέση του Κιούελ.

63' Αλλαγή. Ο Χριστοδουλόπουλος θα μπει αντί του Κατσουράνη.

62' Σουτ του Νοντά, περνάει άουτ.

56' Νέα καλή στιγμή για το ''τριφύλλι'' με τον Σισέ που μπαίνει από πλάγια στην περιοχή και κάνει το σουτ στην κλειστή γωνία του τερματοφύλακα των Τούρκων, ο οποίος αποκρούει σε κόρνερ.

55' Μεγάλη ευκαιρία για τους ''πράσινους''. Μετά από βαθιά μπαλιά, ο Ρουκάβινα προλαβαίνει την έξιδο του Φράνκο, κερδίζει την κεφαλιά, αλλά στέλνει την μπάλα άουτ.

50' Γκολ 1-0 για την Γαλατάσαραϊ. Μετά από χτύπημα φάουλ και αδράνεια της άμυνας του Παναθηναϊκού, ο Σαρπ πιάνει το σουτ, η μπάλα βρίσκει στον Ζιλμπέρτο και παίρνει πορεία προς τα δίχτυα.

46' Σέντρα στο δεύτερο μέρος με μια αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Ο Σπυρόπουλος θα περάσει στον αγώνα αντί του Δάρλα.

45'+1' Λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

45' Ένα λεπτό θα είναι οι καθυστερήσεις.

44' Κίτρινη κάρτα θα δει ο Κιούελ.

42' Σέντρα του Σαμπρί και πάλι από τα δεξιά, ο Τζόρβας κάνει λανθασμένη έξοδο, αλλά η κεφαλιά του Κιούελ περνάει αρκετά μακριά από την εστία.

42' Σουτ που κάνει ο Ουζμπέκ από πλάγια θέση, δεν απειλεί τον Τζόρβα.

41' Κίτρινη κάρτα για τον Δάρλα.

36' Πρώτη καλή στιγμή για τον Παναθηναϊκό, με τον Σισέ που πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή, όμως το σουτ που έκανε το εξουδετέρωσε ο Φράνκο.

Στον ίδιο χαμηλό ρυθμό συνεχίζεται το παιχνίδι, με τους ''πράσινους'' μα μην απειλούνται, αλλά και να μην είναι σε θέση να απειλείσουν τον αντίπαλό τους.

30' Αλλαγή. Μπαίνει στο ματς ο Ουζμπέκ στη θέση του τραυματία Γκοχάν Ζαν.

24' Κίτρινη κάρτα για τον Αρντά.

19' Πετυχαίνει γκολ ο Σαρπ της Γαλατάσαραϊ, αλλά θα ακυρωθεί ως οφσάιντ. Δύσκολη φάση αλλά το ριπλέι δικαιώνει τον διαιτητή της αναμέτρησης, καθώς ο Τούρκος δέχτηκε την μπαλα από συμπαίκτη του ενώ ήταν εκτεθειμένος.

10' Ο Αρντά ταλαιπωρεί τον Δάρλα και μπαίνει στην περιοχή από δεξιά, όμως οι αμυντικοί του Παναθηναϊκού εξουδετερώνουν την παράλληλη σέντρα που βγάζει.

Συμπλήρωνται τα πρώτα πέντε λεπτά του παιχνιδιού, χωρίς τίποτα ιδαίτερο ως τώρα για κάποια από τις δύο ομάδες.

1' Έναρξη του αγώνα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ: Φράνκο, Γκοχάν Ζαν (30' Ουζμπέκ), Τσετίν, Σαμπρί, Μπαλτά, Τοπάλ, Σαρπ, Ελάνο (73' Ακμάν), Αρντά Τουράν, Κιούελ (63' Κεϊτά), Νοντά

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τζόρβας, Σαριέγκι, Καντέ, Βύντρα (46' Σπυρόπουλος), Δάρλας, Σιμάο, Ζιλμπέρτο, Κατσουράνης (63' Χριστοδουλόπουλος), Καραγκούνης (73' Νίνης), Ρουκάβινα, Σισέ

Διαιτητής: Ιβάν Μπέμπεκ (Κροατία)
Βοηθοί: Τόμισλαβ Πέτροβιτς, Τόμισλαβ Σέτκα, Μάριο Στράχονια, Νταμίρ Μπάτινιτς (Κροατία)

Γήπεδο: «Αλί Σαμί Γεν»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x