Μπάμπης Χριστόγλου

Πολύ σημαντικό

SportDay

Τo παιχνίδι με την Ξάνθη απαιτεί μεγάλη προσοχή. Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να μείνει συγκεντρωμένος και να μη χύσει την καρδάρα με το γάλα τώρα που πέρασε μπροστά στη βαθμολογία. Το ματς θα είναι επικίνδυνο. Τα προβλήματα δεν λένε να εγκαταλείψουν τον Θρύλο και ο «Τόρο» ύστερα απ' όλα όσα πέρασε πρέπει να αντιμετωπίσει και τη γρίπη.

Ελπίζω ότι η επιστροφή του Γκαλέτι θα προσθέσει την ποιότητα που έχει ανάγκη ο Ολυμπιακός και ένα ακόμα «όπλο» στην επίθεση. Αυτή η προσωπικότητα έχει λείψει φέτος από τους «ερυθρόλευκους». Ομως η έδρα στην οποία παίζει ο Θρύλος έχει αντικειμενικές δυσκολίες και χρειάζεται η προσήλωση που είδαμε στα πρόσφατα παιχνίδια.

Πιστεύω πως αυτό το παιχνίδι, όπως και το επόμενο την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου στο «Κλεάνθης Βικελίδης», πρέπει να πάει στα χέρια των «ερυθρολεύκων». Αν ο Ολυμπιακός μπορέσει να κλείσει τον πρώτο γύρο κάνοντας το «3Χ3», τότε θα ρίξει τεράστιο βάρος στον αντίπαλό του, που αντικειμενικά έχει δυσκολότερο πρόγραμμα.

Θα πρέπει στον Ολυμπιακό να μη θεωρήσουν τίποτα δεδομένο και με το ίδιο ένστικτο αυτοσυντήρησης που έχουν από την αρχή ως κύριο χαρακτηριστικό οι παίκτες να συνεχίσουν τη φετινή πορεία τους.

Πολλοί περίμεναν ότι με αυτά τα προβλήματα ο νταμπλούχος θα λύγιζε. Δεν έγινε κάτι τέτοιο κι αν ο Ολυμπιακός είναι στοιχειωδώς προσεκτικός μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου, τότε η διαφορά θα διευρυνθεί περισσότερο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x