Επικαιρότητα

Αρχίζει το ματς!

Προθέρμανση εν όψει ντέρμπι…! Δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν ελαφρά το μεσημέρι της Παρασκευής (04/12) όταν δέχτηκαν επίθεση από περίπου 40 κουκουλοφόρους, στην πλατεία Εξαρχείων. Οι δράστες, που ήταν χωρισμένοι σε δύο ομάδες, τράπηκαν σε φυγή. Σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Προθέρμανση εν όψει ντέρμπι…!
Δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν ελαφρά το μεσημέρι της Παρασκευής (04/12) όταν δέχτηκαν επίθεση από περίπου 40 κουκουλοφόρους, στην πλατεία Εξαρχείων.
Οι δράστες, που ήταν χωρισμένοι σε δύο ομάδες, τράπηκαν σε φυγή.
Σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Ένας χρόνος χωρίς τον Αλέξη!
Το δικό του μήνυμα, για να τιμηθεί ειρηνικά η μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Ο Κάρολος Παπούλιας, αφού χαρακτήρισε «απεχθή πράξη», τη δολοφονία του μαθητή, υπογράμμισε ότι «χρωστάμε μια δικαιότερη κοινωνία στη νέα γενιά».


Ιός ήταν και πέρασε!
Κανονικά λειτουργεί σήμερα Παρασκευή (04/12) η ΑΣΟΕΕ, η οποία έμεινε χθες κλειστή λόγω της γρίπης.
Για κίνδυνο έξαρσης της πανδημίας τα Χριστούγεννα προειδοποιούν οι ειδικοί. Πάνω από 30.000 άτομα αναμένονται σήμερα για εμβολιασμό.

Καλώς τον α κι ας άργησε!
Σε μείωση των αποδοχών του κατά 20% από τον μήνα Δεκέμβριο, προχώρησε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιώργος Προβόπουλος.
Το παράδειγμά του ακολούθησαν οι δύο υποδιοικητές της κεντρικής τράπεζας, καθώς επίσης τα μέλη της Επιτροπής Νομισματικής Πολιτικής.


Λουκέτο διαρκείας στα Τ.Ε.Ι. !
Θα μείνουν κλειστά επ’ αόριστον από το προσεχές Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την μη κατοχύρωση επαγγελματικών δικαιωμάτων των αποφοίτων εικοσιπέντε ειδικοτήτων.

«Μαχαίρι» σε προμήθειες και πέναλτι!
Συγκεκριμένα, την κατάργηση 12 χρεώσεων και καταχρηστικών πρακτικών σε βάρος πελατών των τραπεζών προβλέπει νομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομίας το οποίο κατατίθεται σύντομα στη Βουλή.


«Χέρια ψηλά…»!
Ληστεία σημειώθηκε λίγο μετά τις 10:00 το πρωί της Παρασκευής (04/12) σε υποκατάστημα της ΑΤΕ BANK στην περιοχή της Παλλήνης.
Δύο άτομα με την απειλή όπλου αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσόν από τα ταμεία και στη συνέχεια διέφυγαν με μηχανή.
Φόντο γιορτινό…!
Συνεχίζονται έως την προσεχή Δευτέρα (07/12) οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων στην καθαριότητα των Δήμων με αποτέλεσμα να μεγαλώνουν οι σωροί των σκουπιδιών στους δρόμους και τα πεζοδρόμια.

Βρήκε συμμάχους!
Υπέρ της έναρξης ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την ΠΓΔΜ τάχθηκαν οι κυβερνήσεις της Αυστρίας και της Φινλανδίας εν όψει της Συνόδου Κορυφής της 7ης Δεκεμβρίου.


Τιμή στον ποιητή της Ρωμιοσύνης!
Τριήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων στα Τίρανα για τον Γιάννη Ρίτσο, από την ελληνική πρεσβεία και την Εστία του Ιδρύματος Ελληνικού Πολιτισμού.

Το Δέκα το καλό!
Σε πρωταγωνίστρια της τελετής απονομής των Γκράμι , στις 31 Ιανουαρίου στο Λος Άντζελες, αναδεικνύεται η «εκρηκτική» Μπιγιονσέ, με συνολικά δέκα υποψηφιότητες.


ΚΑΙΡΟΣ : Παραμένει άστατος στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.
Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν στην Αττική.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Αθήνα από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.
Νέα επιδείνωση αναμένεται το βράδυ από τα δυτικά με βροχές και καταιγίδες.

Επιμέλεια: Ανδρέας Μορφόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x