Παλαιότερες

Πλάκα μας κάνουν, πλάκα τους κάνουμε...

SportDay

Ο Παναθηναϊκός «φωνάζει» ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η τιμωρία του Ολυμπιακού κι όχι η ανεύρεση του δράστη.

Tο τραγικό στην περίπτωση του Τζόρβα είναι ότι ούτε ο Παναθηναϊκός ούτε ο Ολυμπιακός πείθουν ότι ενδιαφέρονται για το γεγονός. Ο Παναθηναϊκός «φωνάζει» ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η τιμωρία του Ολυμπιακού κι όχι η ανεύρεση του δράστη. Αν τον ενδιέφερε ποιος το είχε κάνει, θα πίεζε την Αστυνομία να εξετάσει τις ταινίες από την κερκίδα που ήταν πίσω από τον Τζόρβα. Αυτό, όμως, που έκανε ήταν να ζητήσει να παραβρεθεί στην εκδίκαση της υπόθεσης των επεισοδίων του Καραϊσκάκη στους αθλητικούς δικαστές, μπας και τιμωρηθεί το Καραϊσκάκη.

Από πλευράς Ολυμπιακού το νέο φασούλι ήταν ότι ο σουγιάς που έδωσε ο Σεϊταρίδης μπορούσε να είχε δοθεί από άνθρωπο του Παναθηναϊκού και ότι ο Τζόρβας μπορεί να τραυματίστηκε από θραύσμα που έφυγε από δυναμιτάκι. Για το πρώτο υποχρέωση της υπεράσπισης είναι να επικαλείται και την πιο τραβηγμένη εκδοχή για να αθωώσει τον πελάτη της και σε αυτή τη λογική, άντε, ας συγχωρηθεί. Στο θέμα, όμως, του αεροβόλου που δεν υπήρχε αναφορά του στο φύλλο αγώνα και ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να τιμωρηθεί δεν υπήρχε και λόγος να βρίσκονται δικαιολογίες.

Το ότι σε μικρή απόσταση η πλαστική τάπα από το δυναμιτάκι μπορεί να χτυπήσει κάποιον και να του κάνει κοκκίνισμα ισχύει. Αλλά η πιθανότητα είναι τόσο μικρή, που στα χιλιάδες δυναμιτάκια που έχουν πεταχτεί στα ελληνικά γήπεδα έχουν υπάρξει μόνο καψίματα. Είναι μία απίθανη περίπτωση για να συμβεί δύο φορές στο ίδιο ματς, με τραύματα που ακόμα και ο ιατροδικαστής τα χρεώνει σε πυροβολισμό από αεροβόλο. Κι ας μην ξεχνάμε ότι ο Ολυμπιακός ήταν που αμφισβητούσε τον Τζόρβα, λέγοντας ότι δεν υπάρχει γνωμάτευση ιατροδικαστή.

Αντίθετα, στην ΑΕΚ τα πάντα εξηγούνται μετά την πληροφορία που έδωσε ο Παπαμπόμπ, ότι ο Bob παραλίγο να χαλάσει την υπογραφή του προσυμφώνου που θα επιτρέψει στους λογιστές να μπουν στην ΠΑΕ και να κοιτάξουν τα ιερά βιβλία για να υπογραφεί έπειτα από ένα μήνα το σύμφωνο όταν έμαθε για την ύπαρξη του πρωτοκόλλου της Φιλαδέλφειας. Το «πρωτόκολλο της Φιλαδέλφειας», αποκαλούμενο από τούδε με τη συντόμευση ProFi, είναι κάτι σαν τα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιόν» στο πιο σιχαμερό. Ενας Οβριός ονόματι Ελιγιάχου θα έπαιρνε τον χώρο που κάποτε βρισκόταν ο «Ναός» και θα τον μετέτρεπε σε «Συναγωγή».

Συνεργάτες του σε αυτό το σχέδιο, ο Δημήτρης Χατζηχρήστος, που και μόνο το αραιό μουσάκι το δείχνει τι Οβριός είναι, και ο Γιώργος Κιντής, που πολλές φορές στο «MG» τον έχω δει να κρατάει το ποτήρι με το νερωμένο ουίσκι με τον δείκτη και τον αντίχειρα μέσα στο ποτό και το μικρό δαχτυλάκι να πετάει. Είναι ένα μασονικό-εβραϊκό σήμα στους μυημένους, ότι θα πνίξουμε τον Χριστό και το Αγιο Πνεύμα για να υπάρχει μόνο ο θεός των Εβραίων, ο Γιαχβέ. Σε συνεργασία, λοιπόν, με ένα δημοσιογράφο που δεσμεύομαι να μην αποκαλύψω το όνομά του, αλλά η μάνα και η ξαδέλφη του ήξεραν την οικογένεια Κοζώνη στη Ναύπακτο και ο διπλανός του στο γραφείο λέει ότι ο Bob έχει πολλά λεφτά μέσω του μάνατζερ του Iron Mike, βρήκαν τον Ελιγιάχου, που τους έδωσε χρυσές λίρες για να ξεπουλήσουν τη Φιλαδέλφεια.

Το σχέδιο ήταν να εκμαυλίσουν τους νεαρούς οπαδούς της «Ενωσης», που αντί το «Δικέφαλος» να τραγουδάνε το «Χάβα Ναγκίλα», το σήμα της «Ενωσης» από δικέφαλος να γίνει άστρο του Δαβίδ και οι παίκτες να παίζουν με το εβραϊκό καπελάκι στο κεφάλι και αν ο Μπλάνκο έχει πρόβλημα να σκοράρει, να δείτε τι πρόβλημα θα έχει όταν φοράει γιαρμούλκε. Η ομάδα θα μπαίνει στο γήπεδο με τον αρχηγό της να κρατάει ένα κηροπήγιο με επτά κεριά, στις μεταγραφές αντί για το ταλέντο στους παίκτες θα μετράει το μέγεθος της μύτης και αντί για το «Δικέφαλε, εμπρός, αϊτέ», το ένα πέταλο θα φωνάζει «Αβραάμ – Ισαάκ» και το άλλο θα απαντάει «Και Ιακώβ».

Κι αυτή θα είναι μόνο η αρχή. Σε λίγο καιρό οι τοίχοι της Νέας Φιλαδέλφειας θα γεμίσουν συνθήματα «Makaveos 21» και «Marduchias 21». Η εκκλησία πίσω από τη σκεπαστή θα γίνει συναγωγή και ο Γιάννης Καραλής αρχιραβίνος. Κι αν ρωτάτε γιατί, εσείς τουλάχιστον που διαβάζετε τον Ελευθεράτο δεν θέλω να είσαστε κορόιδα.

Το γήπεδο της Φιλαδέλφειας όταν δεν γίνονται ματς θα χρησιμοποιείται ως διάδρομος προσγείωσης για αεροπλάνα του Ισραήλ που θα βομβαρδίζουν παλαιστινιακούς στόχους. Κι αν από τις απογειώσεις και τις προσγειώσεις το χορτάρι γίνεται χάλια, μη νομίζετε ότι τους Εβραίους τους ενδιαφέρει.

Αυτά, λοιπόν, έμαθε ο Νοτιάς και σηκώθηκε Πέμπτη πρωί πρωί για να πάει στο Μαϊάμι. Μόνο που το μάθανε και οι Εβραίοι. Βάλανε τη Μοσάντ να κάνει παρεμβολές στο αεροπλάνο του Νοτιά για να μην πάει στο Μαϊάμι και δώσει την ΑΕΚ στον Kozonis. Μόνο που ο Θεός αγαπάει (τρόπος του λέγειν) τον Οβριό, αλλά αγαπάει (παράφορα) και τον Κοζώνη. Τα σχέδια του εβραϊκού λόμπι έγιναν γνωστά στον Ελληνα πολυεκατομμυριούχο, που σκαρφίστηκε την εξής λύση: στο τριήμερο που μεσολαβεί θα χτίσει ένα νέο μυστικό αεροδρόμιο από το οποίο θα πετάξει ο Νοτιάς στο Μαϊάμι για να υπογράψουν τη συμφωνία που θα κρατήσει την ΑΕΚ χριστιανική για πάντα.

Αμήν και σε καλό να μας βγει το γέλιο.
Πλάκα μας κάνουν, πλάκα τους κάνουμε...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x