Stoiximan Super League

Λεβαδειακός-Άρης 0-2(Τελικό)

Ο Λεβαδειακός υποδέχεται στις 16:45 τον Άρη για την 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Παρακολουθήστε ζωντανά την εξέλιξη του παιχνιδιού από το www.sportfm.gr.

Ο Λεβαδειακός υποδέχεται τον Άρη για την 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Παρακολουθήστε ζωντανά την εξέλιξη του παιχνιδιού από το www.sportfm.gr.

90'+ 3' Λήξη της αναμέτρησης

78' ΓΚΟΛ για τον Άρη. Ο Ναφτί ύστερα από καταπληκτική κάθετη πάσα του Κάλβο πλάσαρε ιδανικά διπλασιάζοντας τα τέρματα για τους φιλοξενούμενους.

76' Αλλαγή για τον Άρη. Στη θέση του Κόκε ο Χαβίτο

67’ Αδιανόητο το ότι χάθηκε αυτό το γκολ για τον Άρη. Σε μια αντεπίθεση για την ομάδα του Ερνάντεθ, βρέθηκαν τέσσερις παίκτες των φιλοξενούμενων απέναντι από το Στρατηλάτη. Ο Κόκε, όμως, που επιχείρησε το σουτ έστειλε την μπάλα απευθείας άουτ.

65’ Μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους. Ο Μπράνκο επιχείρησε να «κρεμάσει» τον Σηφάκη με ένα καταπληκτικό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή. Ο Σηφάκης αλλοίωσε την πορεία της μπάλας που βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι.

56' Αλλαγές για τον Λεβαδειακό. Έξω ο Αγκάλι στη θέση του ο Βασιλείου. Έξω ο Σερτζίνιο στη θέση του Γκούσι.

52' Σουτ του Κάμπορα, μέσα από την μικρή περιοχή του Λεβαδειακού, ο Στρατηλάτης δήλωσε για ακόμη μια φορά "παρών".

49' Μεγάλη ευκαρία για τον Άρη. Ο Φερνάντεζ από πλάγια θέση δεξιά πλάσαρε ψηλά άουτ.

48' Πολύ καλό σουτ του Κάλβο, που βρέθηκε μέσα στην μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων. Ο Στρατηλάτης έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ

46' Έναρξη δεύτερου μέρους

45'+1' Τέλος πρώτου ημιχρόνου

45'+1' Καλό σουτ του Ταραλίδη, η μπάλα κόντραρε και πέρασε κόρνερ

42' ΓΚΟΛ για τον Άρη. Ύστερα από κόρνερ του Κάλβο, ο Κόκε στο πρώτο δοκάρι κατάφερε να γυρίσει την μπάλα στην καρδιά της άμυνας του Λεβαδειακού, εκεί βρισκόταν ο Κάμπορα που με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα .

34' Μακρινό σουτ του Ταραλίδη η μπάλα απευθείας άουτ, πάνω από τα δοκάρια του Σηφάκη

30' Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ταραλίδη από διαγώνια θέση δεξιά, ο Σηφάκης με υπερένταση κατάφερε να αποκρούσει την μπάλα.

25' Το παχνίδι έχει ρυθμό από τα πρώτα λεπτά, με τις δύο ομάδες να έχουν από μια μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ αλλά να μην τα έχουν καταφέρει ακόμα.

16' Μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη. Σε μια φάση διαρκείας στα καρέ των γηπεδούχων. Ο Βαγγέλι με κεφαλιά από την μικρή περιοχή δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, ούτε ο Κάμπορα στη συνέχεια, του οποίου το σουτ απέκρουσε πάνω στη γραμμή ο αμυντικός των γηπεδούχων, Μασάντο.

9' Μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους. Ο Μπράνκο εξαπέλυσε ένα σουτ "κεραυνό" εκτός μεγάλης περιοχής στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Σηφάκη.

1' Έναρξη της αναμέτρησης

Οι συνθέσεις:

Ερνάντεθ(Λεβαδειακός): Στρατηλάτης, Μασάδο, Μουλόπουλος(Μπαλβορίν 83'), Χαλούλος, Μπράνκο, Ταραλίδης, Μπάρκογλου, Ζησόπουλος, Ριμπέϊρο(Μπούσι 56'), Αγκάλι(Βασιλείου 56'), Ναπολεόνι.

Κούπερ(Άρης): Σηφάκης, Νέτο, Κουλουχέρης, Γκιάρο, Βαγγέλη, Ναφτί, Κάλβο(Πίτου Γκαρσία 87'), Φερνάντες, Γκρασιάν, Κόκε(Χαβίτο 75'), Κάμπορα (Λαμπριάκος 84').

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x