Stoiximan Super League

Κρίνονται τα πάντα!

Στη Φλόριντα βρίσκεται ο Νίκος Νοτιάς και από ώρα σε ώρα αναμένεται να συναντηθεί με τον Χαράλαμπο Κοζώνη για την υπογραφή του προσυμφώνου της μεταβίβασης των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ. Την ίδια στιγμή, η Ερασιτεχνική αντέδρασε στα όσα ακούστηκαν για επαφές της με Ισραηλινό επιχειρηματία για το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια εκδίδοντας μία ανακοίνωση-επίθεση στους μετόχους της ΠΑΕ. για τα χαφ ο Μπάγεβιτς ενόψει Πανιώνιου.

Το σημαντικότερο επεισόδιο στο σήριαλ της μεταβίβασης των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ στον Χαράλαμπο Κοζώνη παίζεται στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Ο Νίκος Νοτιάς βρίσκεται στη Φλόριντα για το …ραντεβού με τον Ελληνοαμερικανό επιχειρηματία.

Οι δύο άνδρες αναμένεται από ώρα σε ώρα να συναντηθούν –εάν ήδη δεν συμβαίνει αυτό- για να συζητήσουν τις λεπτομέρειες για το προσύμφωνο της εισόδου του Κοζώνη στην ΠΑΕ.

Οι πρώτες πληροφορίες για το αποτέλεσμα της συνομιλίας των δύο πλευρών πρέπει να τις περιμένουμε μέσα στην Κυριακή, λόγω της μεγάλης διαφοράς ώρας ανάμεσα στην Ελλάδα και στην Πολιτεία των ΗΠΑ.

Εφόσον όλα πάνε καλά και πέσουν οι υπογραφές τότε το συντομότερο (Δευτέρα ή Τρίτη) θα αρχίσει ο έλεγχος των οικονομικών βιβλίων της ΠΑΕ από τους ορκωτούς λογιστές.

Βολές από Ερασιτεχνική

Βολές κατά των μετόχων της ΠΑΕ εξαπέλυσε η Ερασιτεχνική ΑΕΚ με επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε με αφορμή τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών. Σε αυτήν χαρακτηρίζει ανίκανη τη σημερινή διοίκηση, ενω ζητάει απο τον Χαρταλάμπο Κοζώνη να τοποθετηθεί δημόσια για τις εξελίξεις.

Αναλυτικά:

«Η ανικανότητα των μετόχων και Διοικούντων την ΠΑΕ Α.Ε.Κ. να δώσουν λύση στο οικονομικό αδιέξοδο που οι ίδιοι δημιούργησαν τα τελευταία χρόνια:

Η ανικανότητα τους να ολοκληρώσουν επιτέλους μια στρατηγική συμφωνία με επενδυτές Κύπριους, Αμερικάνους, ή Αφρικανούς,

Η ανικανότητα τους να δημιουργήσουν μια ανταγωνιστική Ποδοσφαιρική ομάδα,

Η ανικανότητα τους και η απροθυμία τους να κατασκευάσουν το νέο γήπεδο της Α.Ε.Κ. στη Ν. Φιλαδέλφεια, ή όπου αλλού τέλος πάντων,

Η ανικανότητα να βγούν και να πουν την αλήθεια στον κόσμο που αγωνιά για το μέλλον αυτής της ομάδας,

ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ να χρεωθεί σε καμία περίπτωση η σημερινή Διοίκηση του Α.Σ. Α.Ε.Κ.

Ας σταματήσουν να ψάχνουν εξιλαστήρια θύματα, ας δώσουν εξηγήσεις για την κακοδιαχείριση των 150.000.000€ τα τελευταία πέντε χρόνια και για τα χρέη που δημιούργησαν και ας δώσουν επιτέλους λύση στο πρόβλημα της Α.Ε.Κ.

Σαν διοίκηση του Α.Σ. Α.Ε.Κ. έχουμε δεσμευτεί στον κόσμο και τα μέλη του Σωματείου ότι θα εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια για την κατασκευή του νέου μας γηπέδου στη Ν. Φιλαδέλφεια.

ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ τα όνειρα του κόσμου, ΔΕΝ τα δίνουμε αντιπαροχή. Σχέδια υπάρχουν πολλά. Επενδυτές κανένας. Όσοι πιστοί προσέλθετε.

Καλούμε τον κ. Χ. Κοζώνη να πάρει θέση δημόσια προκειμένου να επιβεβαιώσει το ενδιαφέρον του τόσο για την απόκτηση των μετοχών της ΠΑΕ Α.Ε.Κ., όσο και για την κατασκευή γηπέδου στη Ν. Φιλαδέλφεια.

Καλούμε τους μετόχους και την Διοίκηση της ΠΑΕ - Α.Ε.Κ. να μην κρύβονται, να μην κωλυσιεργούν κα να μιλήσουν με αλήθειες στον κόσμο της Α.Ε.Κ.

Μακριά από εμάς σενάρια και λύσεις Πρωτοδικείου. Οι ευθύνες έχουν ονοματεπώνυμο και θα πρέπει επιτέλους κάποιοι να τις αναλάβουν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x