Stoiximan Super League

Εκτός Λέτο, Σαλπιγγίδης

Με στόχο να βάλει ένα τέλος στο αρνητικό σερί των τελευταίων τριών αγώνων του, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο την Κυριακή. Ο Χενκ Τεν Κάτε άφησε εκτός αποστολής τους Σεμπαστιάν Λέτο και Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Αντίθετα συμπεριέλαβε τον Σαριέγκι παρά το γεγονός ότι έκανε ατομικό το Σάββατο. Τη θέση του Βάσκου στην ενδεκάδα αναμένεται να πάρει ο Καντέ.

Εκτός από την αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο έμειναν οι Λέτο και Σαλπιγγίδης. Ατομικό έκανε ο Σαριέγκι. Ο Καντέ αναμένεται να πάρει τη θέση του στην ενδεκάδα.

Τους Σεμπαστιάν Λέτο και Δημήτρη Σαλπιγγίδη δεν θα έχει στη διάθεσή του ο Χενκ Τεν Κάτε για την αναμέτρηση της Κυριακής του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο. Οι δύο παίκτες έκαναν ατομικό πρόγραμμα και στην προπόνηση του Σαββάτου με αποτέλεσμα ο Ολλανδός να τους αποκλείσει από την 20άδα του αγώνα.

Ατομικό ο Σαριέγκι

Ατομικό πρόγραμμα έκανε το Σάββατο ο Γιοσού Σαριέγκι. Ο Βάσκος αμυντικός συμπεριλήφθηκε στην αποστολή αλλά σύμφωνα με εκτιμήσεις δεν πρόκειται να πάρει θέση στην ενδεκάδα του αγώνα.

Στην 20μελή αποστολή περιλαμβάνονται οι Τζόρβας, Γκαλίνοβιτς, Σαριέγκι, Βύντρα, Γκάμπριελ, Μπιάρσμιρ, Καντέ, Σπυρόπουλος, Δάρλας, Σεϊταρίδης, Μαρίνος, Σιμάο, Ζιλμπέρτο, Κατσουράνης, Νίνης, Καραγκούνης, Χριστοδουλόπουλος, Ρουκάβινα, Σισέ, Πετρόπουλος.

Σκέψεις για 11άδα

Νέα πρόσωπα και αναγκαστικές αλλαγές στην ενδεκάδα θα έχει ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Ατρόμητο. Ο Χενκ Τεν Κάτε σκέφτεται να διατηρήσει το 4-4-1-1 -όπως παρέταξε το τριφύλλι και στην Τουρκία κόντρα στην Γαλατασαράι- διατηρώντας τον Ρουκάβινα πίσω από τον Σισέ.

Ο Σαριέγκι συμπεριλήφθηκε στην αποστολή αλλά δεν αναμένεται να βρεθεί στην ενδεκάδα. Ο Καντέ θα πάρει τη θέση του Βάσκου στο αρχικό σχήμα δίπλα στον Βύντρα στο κέντρο της άμυνας. Στο δεξί της άκρο θα είναι ο Σεϊταρίδης ο οποίος επιστρέφει στο αρχικό σχήμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x