Παλαιότερες

Δεν γίναμε σοφότεροι

SportDay

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΟΡΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ


Αλλη μία νίκη για τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα. Αλλο ένα παιχνίδι που μεσοαμυντικά η ομάδα του Σάντος έφθασε σχεδόν το άριστα, άλλος ένας αγώνας, όμως, που ο ΠΑΟΚ προβλημάτισε δημιουργικά. Τα ίδια και τα ίδια, λοιπόν, σε έναν αγώνα που δεν είδαμε κάτι που να μας εντυπωσιάσει, δεν έγινε κάτι το αναπάντεχο, ειδικά από την ομάδα του «Δικεφάλου του Βορρά».

Θετική λοιπόν η οργάνωση του ΠΑΟΚ όταν αμύνεται. Εστω και χωρίς τον Γκαρσία, όλη η ομάδα έκανε καλά τη δουλειά της, ώστε ο Χαλκιάς να μην κινδυνεύσει από την επιθετικογενή ΑΕΛ. Μεσοαμυντικά ο ΠΑΟΚ είχε πειθαρχία, δύναμη και πάθος όταν χρειάζονταν, αυταπάρνηση σε προσωπικές μονομαχίες, φοβερές αλληλοκαλύψεις και έναν σταθερότατο τερματοφύλακα. Ολα καλά μέχρις εδώ.

Οταν, όμως, προηγείσαι στην Τούμπα στο 4', όταν ανοίγει το παιχνίδι, όταν από το 55' ο αντίπαλος μένει με δέκα δίνοντας πολλούς χώρους για να απλώσεις την ανάπτυξή σου, τότε δεν δικαιολογείται τέτοια κακή εμφάνιση όπως η χθεσινή. Τα είδε και ο Σάντος αυτά, έμεινε σε διαπιστώσεις στη συνέντευξη Τύπου, κατηγόρησε τους παίκτες του για ατομικές και βεβιασμένες ενέργειες.

Το θέμα είναι ότι από τον Ιούλιο που ο ΠΑΟΚ δίνει επίσημους αγώνες, πάντα κάτι φταίει και η ομάδα δεν παρουσιάζεται βελτιωμένη και δεν βγάζει τους αυτοματισμούς που πρέπει στην επίθεση. Πέρασαν πολλοί μήνες από τότε, ώστε να δικαιολογείται αυτή η στασιμότητα της ομάδας του Σάντος μεσοεπιθετικά. Δεν υπάρχουν πλέον πολλές δικαιολογίες, διότι επέστρεψαν και σημαντικοί βασικοί ποδοσφαιριστές.

Ο,τι βλέπαμε και ξέραμε μέχρι χθες για τον ΠΑΟΚ, αυτά είδαμε και στην αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΛ, η οποία δεν μας έκανε σοφότερους. Παιχνίδι στο οποίο σφύριξε ένας από τους χειρότερους Ελληνες διαιτητές, που δεν μπορεί να μην κάνει μεγάλο λάθος σε κάθε αγώνα που σφυρίζει, που κουράζει με την παρουσία του και τα δεκάδες ανούσια σφυρίγματά του.

Ο Ουζουνίδης δεν πιστεύουμε ότι έχει δίκιο να παραπονιέται για φάουλ του Βιεϊρίνια στο πέναλτι και σε κάθε περίπτωση δεν έχει δίκιο ο προπονητής της ΑΕΛ να απαγορεύει τις ερωτήσεις σε μια συνέντευξη Τύπου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x