Μπάμπης Χριστόγλου

Η θηλιά πέρασε τώρα στον αντίπαλο

SportDay

Καλός μόνο στο πρώτο μέρος ήταν ο Ολυμπιακός, όταν άντεχε η μεσαία γραμμή του, γιατί στη συνέχεια έδωσε πολύ χώρο στον αντίπαλο, αλλά δεν νομίζω πως αυτό έγινε ηθελημένα. Οι «ερυθρόλευκοι» υποχώρησαν γιατί «έπεσε» το κέντρο και προς το τέλος του ματς πιέστηκαν πολύ. Ετσι, αναβίωσε, εφιάλτης που είχε βιώσει η ομάδα στα Γιάννενα.

Στο πρώτο ο Ολυμπιακός σε αυτή την πολύ δύσκολη έδρα, όπως είναι τα Πηγάδια, κατάφερε να κάνει φάσεις, να χάσει την ευκαιρία με τον Οσκαρ στο 18ο λεπτό και στη συνέχεια να βρει το γκολ που του έδωσε τη νίκη από την εξαιρετική προσπάθεια του Μήτρογλου, που σέρβιρε στον Λεονάρντο.

Ο Θρύλος έκλεισε καλά το ημίχρονο και με λίγο περισσότερη προσοχή θα μπορούσε να είχε φτάσει και σε φάσεις για δεύτερο γκολ. Στην επανάληψη, όταν είχε χώρο να χτυπήσει στην κόντρα, το έκανε, έχασε ευκαιρίες για να «κλειδώσει» το παιχνίδι, αλλά η πτώση της απόδοσης του κέντρου έκανε την ομάδα να μην μπορεί να έχει κατοχή μπάλας, με αποτέλεσμα να δεχτεί μεγάλη πίεση.

Η άμυνα κράτησε, παρά τα σημάδια πανικού που έκαναν την εμφάνισή τους στο τέλος. Η ουσία είναι πως οι «ερυθρόλευκοι» πήραν μια τεράστιας σημασίας νίκη και σταθεροποιούνται στην κορυφή, περνώντας από ακόμα μία δύσκολη έδρα. Οσο συνεχίζει ο Ολυμπιακός να πιέζει τον αντίπαλό του τόσο η θηλιά θα σφίγγει στον λαιμό του Παναθηναϊκού. Το πρόγραμμα πλέον γίνεται πολύ καλύτερο για τον Ολυμπιακό, ενώ ο Παναθηναϊκός θα έχει έναν βαρύ δεύτερο γύρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x