Stoiximan Super League

Πανθρακικός-Αστέρας Τρίπολης 0-0

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Πανθρακικό και τον Αστέρα Τρίπολης, για την 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, αφού καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ (0-0). Αυτός ήταν μόλις ο δεύτερος βαθμός για την ομάδα της Θράκης στο φετινό πρωτάθλημα και η πέμπτη ισοπαλία για της Αρκάδες.

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Πανθρακικό και τον Αστέρα Τρίπολης, για την 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, αφού καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ (0-0). Αυτός ήταν μόλις ο δεύτερος βαθμός για την ομάδα της Θράκης στο φετινό πρωτάθλημα και η πέμπτη ισοπαλία για της Αρκάδες.

Το ματς:

Χωρίς σκοπιμότητες και με επιθετική φιλοσοφία παρέταξε τον Πανθρακικό στον αγωνιστικό χώρο ο Αλμπέρ Καρτιέ, παρά τις πολλές απουσίες που αντιμετώπιζε. Ο Βαγγέλης Βλάχος από την πλευρά του χρησιμοποίησε πολλά χαφ με σκοπό να υπερισχύσει στο νευραλγικό χώρο του κέντρου. Τα πρώτα 45λεπτά βρήκαν τους γηπεδούχους να έχουν την υπεροχή στον αγωνιστικό χώρο και να δημιουργούν περισσότερες φάσεις από τον «μαζεμένο» Αστέρα, ο οποίος περίμενε να απειλήσει με αντεπιθέσεις.

Οι φάσεις του πρώτου μέρους δημιουργήθηκαν κυρίως από στημένες μπάλες ή από λάθος αντίδραση σε γιόμες εκατέρωθεν. Στο 16’ οι Αρκάδες είχαν την καλύτερή τους ευκαιρία να πάρουν προβάδισμα στο σκορ, αλλά η κεφαλιά του αμαρκάριστου Τσέζαρεκ, προσέκρουσε στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Ταΐρη. Οι Ακρίτες από την πλευρά τους έχουν να αντιπαρατάξουν την ευκαιρία του Μπουβάλ στο 42’, όταν ο επιθετικός των «πρασίνων» βρέθηκε τετ α τετ με τον Αναστασόπουλο και αντί να πλασάρει προσπάθησε να «σκοτώσει» τον Έλληνα πορτιέρο, ο οποίος έδιωξε σε κόρνερ.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε μια εντελώς διαφορετική όψη από τα πρώτα 45 λεπτά. Οι δύο ομάδες κυνήγησαν με πείσμα και πολύ πάθος τη νίκη, με αποτέλεσμα να «ανοίξει» πολύ ο ρυθμός και οι φάσεις να εναλλάσσονται η μία την άλλη, μπροστά και από τις δύο εστίες. Οι γηπεδούχοι είχαν την εδαφική υπεροχή στον αγώνα και δημιουργούσαν περισσότερες ευκαιρίες, όμως η επιθετική δυστοκία τους ήταν η αιτία που δεν σκόραραν.

Η ομάδα της Τρίπολης, με κινητήριο μοχλό από τα αριστερά τον Ουντότζι, ο οποίος δημιουργούσε πολλά ρήγματα στην αριστερή πλευρά της ακριτικής ομάδας, βρέθηκε και πάλι πιο κοντά στο να ανοίξει το σκορ, αφού η κεφαλιά του Μαρσελάο στο 66’, ύστερα από κόρνερ του Ουριμπάρι, προσέκρουσε για δεύτερη φορά στο δοκάρι της εστίας του Ταΐρη. Παρά τις προσπάθειες και των δύο ομάδων, δεν υπήρξε σκορ μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Γιάχου.

Δείτε το φιλμ του αγώνα

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Αλμπέρ Καρτιέ): Ταΐρης, Αργυρίου (78' Κωνσταντινίδης), Κανωτίδης, Σακελλαρίου, Τζόκιτς (63' Χαριτωνίδης), Μπερτράντ, Άλβες, Μπαχαρίδης, Φαγιάρδο, Καζάκης (70' Στόικος), Μπουβάλ
Στον πάγκο:Ρούνιε, Οράκ, Μίτου

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Βαγγέλης Βλάχος):Αναστασόπουλος, Αργυρόπουλος, Λαζαρίδης, Μαρσελάο, Ουριμπάρι, Καρντόσο (76' Εστέβες), Καρέρα (44' Ρόκας), Βίλτσες (61' Έντερ), Ουντότζι, Μπαστία, Τσέζαρεκ
Στον πάγκο:Ντεγκρά, Φυτανίδης, Μπαρτολίνι, Καούνος

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ:Γιάχος (Χίου)
ΒΟΗΘΟΙ:Νικολακόπουλος (Αθηνών)-Δημόπουλος (Μακεδονίας)

Επιμέλεια: Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x