Stoiximan Super League

Μετράει αντίστροφα!

Την προετοιμασία για τον αγώνα με την Άρσεναλ για το Τσάμπιονς Λιγκ άρχισε ο Ολυμπιακός. Ελπίδες πως θα προλάβει το παιχνίδι ο Ζαϊρι ο οποίος έκανε ατομικό πρόγραμμα αλλά ένιωθε καλύτερα σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες. Τον Ζιλμπέρτο Σίλβα στα «ερυθρόλευκα», επιθυμεί να δει ο .

Την προετοιμασία για τον αγώνα με την Άρσεναλ για το Τσάμπιονς Λιγκ άρχισε ο Ολυμπιακός. Ελπίδες πως θα προλάβει το παιχνίδι ο Ζαϊρι ο οποίος έκανε ατομικό πρόγραμμα αλλά ένιωθε καλύτερα σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες. Τον Ζιλμπέρτο Σίλβα στα «ερυθρόλευκα», επιθυμεί να δει ο Ντουντού.

Όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν στον αγώνα του Σαββάτου ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.

Ο Ντιόγκο και έκανε ατομικό πρόγραμμα. Οι Ζεβλάκοφ και Ντάρτμπισάιρ ατομικό στο γυμναστήριο αλλά και στο γήπεδο. Ατομικό μόνο στο γυμναστήριο έκαναν οι Ζαϊρί, Ντιόγο και Λεντέσμα. Ο Γαλλοαλγερινός εκτιμάται ότι έχει πολλές πιθανότητες να προπονηθεί κανονικά και να τεθεί στη διάθεση του Ζίκο για την αναμέτρηση της Τετάρτης.

Από την προπόνηση απουσίαζε ο Λεονάρντο. Ο βραζιλιάνος πήρε άδεια από τον Ζίκο για να βρεθεί στο πλάι της γυναικάς του που γέννησε.

Κρύο …ντους

Για πρώτη φορά χρησιμοποιήθηκε η νέα πισίνα αποθεραπείας με κρύο νερό. Από την πισίνα πέρασαν περπατώντας, αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης, πάνω σε ειδικό βότσαλο που έχει τοποθετηθεί τόσο μέσα στην πισίνα όσο και σε διάδρομο που υπάρχει δίπλα από αυτήν, όλοι οι ποδοσφαιριστές που ακολούθησαν το πρόγραμμα αποθεραπείας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x