Stoiximan Super League

Αποφασίζουν μέχρι την Τετάρτη

Το αργότερο μέχρι την Τετάρτη αναμένεται να έχει γίνει γνωστός ο αντικαταστάτης του Γιώργου Παράσχου στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα. Τέσσερις είναι οι υποψήφιοι τεχνικοί. Χθες οι διοικούντες την ομάδα των Ιωαννίνων ανέφεραν ότι η επιλογή του θα γίνει με σύνεση, ηρεμία και νηφαλιότητα.

Το αργότερο μέχρι την Τετάρτη αναμένεται να έχει γίνει γνωστός ο αντικαταστάτης του Γιώργου Παράσχου στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα, μετά τη χθεσινή παραίτηση του Γιώργου Παράσχου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Χριστοβασίλης, εξετάζει τις περιπτώσεις τεσσάρων τεχνικών. Πρώτη επιλογή είναι αυτή του Γιάννη Παπακώστα, αν και πληροφορίες αναφέρουν πως δύσκολα θα υπάρχει θετική εξέλιξη στην περίπτωσή του.

Ακολουθούν Κωστένογλου, Αναστόπουλος και Όγιος. Τις επόμενες ώρες θα υπάρξουν επαφές με τους παραπάνω τεχνικούς. Χθες, μετά το παιχνίδι με τον Ηρακλή, άτομα της διοίκησης ανέφεραν ότι η επιλογή του νέου τεχνικού της ομάδας θα γίνει με σύνεση, ηρεμία και νηφαλιότητα.

Μέχρι να πιάσει δουλειά ο νέος τεχνικός, ο μέχρι χθες βοηθός του Γιώργου Παράσχου, Θύμιος Γεωργούλης, θα είναι αυτός που θα προπονεί τους παίκτες της ομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x