Stoiximan Super League

Ευρωπαίοι… Πάνθηρες!

Σε τροχιά… Ευρώπης βρίσκεται ο Πανιώνιος, ύστερα από τη νίκη με σκορ επί της ΑΕΚ στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. «Εμείς δεν σκεφτόμασταν τα προβλήματα της ΑΕΚ. Μπήκαμε αποφασισμένοι για να κερδίσουμε», δήλωσε ο Κουμόρτζι. «Τον τελευταίο καιρό συνεργαζόμαστε πολύ καλά όλοι», τόνισε ο Ριέρα. «Δουλεύουμε πολύ καλά και σε συνδυασμό με τα συνεχή καλά αποτελέσματα έχει ανέβει η αυτοπεποίθησή μας», ανέφερε ο Εστογιάνοφ.

Σε τροχιά… Ευρώπης βρίσκεται ο Πανιώνιος, ύστερα από τη νίκη με σκορ 3-1 επί της ΑΕΚ στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Οι «κυανέρυρθοι» εκμεταλλεύτηκαν τα προβλήματα που είχε η «Ένωση» και θέλουν να εξασφαλίσουν μία θέση για τη διαδικασία των πλέι οφ, που θα κρίνει μία θέση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο Μπενάρντ Κουμόρτζι θέλησε να κρατήσει χαμηλά τους τόνους και υποστήριξε ότι «ακόμα είναι νωρίς, αλλά προς αυτή την κατεύθυνση κινούμαστε. Εμείς δεν σκεφτόμασταν τα προβλήματα της ΑΕΚ. Μπήκαμε αποφασισμένοι για να κερδίσουμε».

Από την πλευρά του, ο Σίτι Ριέρα ανέφερε: «έχουμε πολύ καλούς παίκτες στην ομάδα. Τον τελευταίο καιρό συνεργαζόμαστε πολύ καλά όλοι. Η ομάδα τα πηγαίνει περίφημα. Στόχος μου είναι να πηγαίνει η ομάδα καλά. Συνεργάζομαι και φέτος με τον Φερέρα που τον ξέρω, είναι πολύ καλός προπονητής. Είναι πολύ καλός σε θέματα τακτικής και προπόνησης».

Ο Γιώργος Τζαβέλλας υπογράμμισε: «Δείξαμε από την αρχή τι θέλαμε. Βέβαια η ΑΕΚ είναι μεγάλη και καλή ομάδα, αλλά φέραμε το παιχνίδι στα μέτρα μας».

Τέλος, ο Φαμπιάν Εστογιάνοφ δήλωσε: «Πράγματι πάμε πολύ καλά τον τελευταίο καιρό. Ολα οφείλονται στην πολύ καλή δουλειά που γίνεται. Δουλεύουμε πολύ καλά και σε συνδυασμό με τα συνεχή καλά αποτελέσματα έχει ανέβει η αυτοπεποίθησή μας και αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να πηγαίνουμε καλύτερα».

* Στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης βρέθηκε ο Εντιν Τσότσαλιτς. Ο 22χρονος Βόσνιος στόπερ βρίσκεται από την Τρίτη στην Αθήνα και κάνει προπονήσεις με τον Πανιώνιο.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x