Παλαιότερες

«Καθάρισε» ο Σπανούλης

SportDay

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΡΓΥΡΗΣ ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ έκανε την έκπληξη με την εμφάνισή του, ήταν πάρα πολύ καλός στην τακτική, ρίσκαρε στα σουτ του Παναθηναϊκού. Εχει δείξει ότι διαθέτει πολύ καλό ρόστερ. Τα αποτελέσματα μέχρι τώρα δεν είναι τα αναμενόμενα, σε βάθος χρόνου, όμως, θα κάνει αυτό που πρέπει να κάνει. Ο Δεκέμβρης είναι ο μήνας που πέφτει ο ρυθμός και υπάρχει μεγάλη κόπωση, ειδικά για τις ομάδες που έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις στην Ευρώπη. Στο μπάσκετ πρέπει να αντέχεις και σωματικά και ψυχολογικά. Ο Σπανούλης έκρινε το ματς. Οταν αυτό είχε φθάσει στα ίσια, με το τρίποντο και το μπάσιμό του ξεκόλλησε τον Παναθηναϊκό και τον έσπρωξε στη νίκη».

ΤΡΙΚΑΛΑ - ΜΑΡΟΥΣΙ: «Υπάρχει μεγάλη διαφορά, είναι διαφορετικές ομάδες. Το Μαρούσι έχει βάθος στον πάγκο, πέρασε άνετα από τα Τρίκαλα, πατώντας το γκάζι από την αρχή. Περίμενα, πάντως, πιο ανταγωνιστικούς τους γηπεδούχους».

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΡΗΣ: «Ο Πανιώνιος έβγαλε πάθος μέσα στο γήπεδο, έκανε μεγάλη προσπάθεια, τον βοήθησε πολύ και η επιστροφή του Καλαμπόκη. Ο Αρης πλήρωσε ακριβά το γεγονός ότι ο Χατζηβρέττας πήρε τις κρίσιμες φάσεις. Ο Νίκος είναι σημαντικός παίκτης, αλλά αυτές οι καταστάσεις δεν είναι το φόρτε του. Ο Αρης κάποια στιγμή φάνηκε ότι "καθάρισε" το ματς, αλλά όταν δεν "σκοτώνεις" τον αντίπαλο, το πληρώνεις. Ο Πανιώνιος είχε ψυχικά αποθέματα μέσα στην "καυτή" του έδρα».

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ: «Το Περιστέρι είχε ενέργεια, πάθος, ειδικά στο τελευταίο δεκάλεπτο. Ο Πανελλήνιος πλήρωσε ότι στα τελευταία τρία λεπτά ο ένας έδινε την μπάλα στον άλλο για να την κατεβάσει. Οι ψηλοί του Περιστερίου σούταραν κι ευστόχησαν σε τρίποντα, κάτι που επίσης ήταν κομβικό για την έκβαση του ματς».

ΚΟΛΟΣΣΟΣ - ΚΑΒΑΛΑ: «Δεν έχω άποψη για το παιχνίδι από τη στιγμή που δεν το είδα. Δεν το έδειξε η τηλεόραση. Επαναλαμβάνω, όμως, ότι ο Κολοσσός πιστοποιεί για μία ακόμη φορά ότι είναι μία ομάδα που προχωράει αθόρυβα, έχει κορμό από πέρυσι και θα κάνει και πάλι μία πολύ καλή πορεία».

ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑ Λ.: «Το ένστικτο της επιβίωσης επικράτησε. Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Η Ολύμπια είχε πρόβλημα με τον Μακ, της έκανε τεράστια ζημιά με το σουτ. Προσπάθησε με τις ζώνες από ένα σημείο και μετά η ομάδα της Θεσσαλίας, αλλά η ΑΕΚ βρήκε λύσεις με Νικολαΐδη και Φράνσις».

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: «Στο πρώτο μέρος επιβεβαιώθηκε ότι το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι τόσο εύκολο. Ο Ηλυσιακός έπαιξε ματς απ ζώνη και δυσκόλεψε τον Ολυμπιακό. Σε αυτά τα ματς, όπου δεν υπάρχει το πρέπει, πάντα οι μικρότερες ομάδες παίζουν καλύτερα. Ο Ολυμπιακός στην επανάληψη έπαιξε άμυνα, πάτησε γκάζι κι έφθασε στη νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x