Παλαιότερες

Εμένα κώτσο δεν με πιάνεις...

www.sport-fm.gr

H κατάσταση πλέον στην ΑΕΚ είναι εκρηκτική τόσο σε διοικητικό, όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο. Η μέχρι πρότινος σχεδόν δεδομένη συμφωνία με τον Χαράλαμπο Κοζώνη δεν προκύπτει από πουθενά και όλοι ψάχνουν να βρουν το γιατί. Την μία φταίει ο… καιρός, την άλλη ο Χατζηχρήστος, ο… Μπομπ και πάει λέγοντας. Μιλάμε για ένα απίστευτο μπάχαλο που κάνει εδώ και πολύ καιρό τα νεύρα των φίλων της ομάδας σμπαράλια και απολύτως δικαιολογημένα. Τα πράγματα δεν μπορεί όμως να είναι τόσο μπερδεμένα.

Aς αφήσουμε λοιπόν στην άκρη την… μετεωρολογία.
Τι λέει κύριοι επί της ουσίας η πλευρά του Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία; Δώστε μου άμεσα την διοίκηση για να μη χάνουμε χρόνο, να αρχίσει παράλληλα ο οικονομικός έλεγχος της ΠΑΕ κι αν τα χρέη είναι μέσα στα συμφωνηθέντα όλα καλά. Για να είμαι καλυμμένος όμως και γιατί κατά βάθος πιστεύω πως το ποσό είναι μεγαλύτερο απ’ αυτό που έχετε παρουσιάσει, δώστε μου και μία εγγυητική 15 εκ. ευρώ και προχωράμε.

Τι λέει ο Νοτιάς και οι υπόλοιποι μέτοχοι στον Κοζώνη. «Show us the money…για το καλό της ΑΕΚ» ή «δώσε μας τραπεζικές εγγυήσεις για να επιβεβαιώσεις την οικονομική σου επιφάνεια και βλέπουμε». Τώρα πως από τα γεμάτα στόμφο…. «τι λέτε ρε; Τι λέτε ρε; Τι ανέκδοτα είναι αυτά; Πώς απαξιώνετε έτσι έναν άνθρωπο»… του Θανόπουλου προς τους δημοσιογράφους, που ζητούσαν στοιχεία για την οικονομική κατάσταση του Κοζώνη, φτάσαμε στην άλλη όχθη, να αμφισβητούν οι ίδιοι δηλαδή, ένας Θεός ξέρει.

Ο Κοζώνης μοιάζει έτοιμος, μέχρι αποδείξεως του εναντίου, να ανταποκριθεί στην πρόκληση και να δώσει, επιτέλους, τα απαραίτητα έγγραφα. Αν όντως το κάνει και παρ’ όλα αυτά οι μέτοχοι της ΑΕΚ εξακολουθούν να αρνούνται να καταθέσουν τις απαραίτητες εγγυήσεις, τότε φαίνεται πως κάποιος προσπάθησε, δίχως επιτυχία, να πιάσει… «κώτσο» τον θείο από την Αμερική, που θα βρισκόταν ένα ωραίο πρωί μπροστά σε δυσθεώρητα χρέη. Αν αυτό σας φαίνεται τραβηγμένο, δείτε το άλλο… Γνωρίζοντας πλέον την πραγματική οικονομική επιφάνεια του Κοζώνη, οι μέτοχοι της ΑΕΚ θα ήξεραν αν θα άξιζε τον κόπο να εκθέσουν τα πραγματικά χρέη της ομάδας, πέραν των συμφωνηθέντων, ποντάροντας στο… «αφού έβαλε μέχρι τώρα το χέρι στο μέλι θα θελήσει να το γλείψει κιόλας» βάζοντας ακόμα πιο βαθιά το χέρι την τσέπη. Κάπως έτσι τουλάχιστον φάνηκε πως πήγαν να περάσουν και την ιστορία με την Empire, αλλά και τους μισθούς και τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών. Χίλια συγγνώμη, αλλά κι εγώ μέχρι να πουλήσω το σπίτι μου, την ΔΕΗ και τον ΟΤΕ τους πληρώνω κανονικά και δεν τους αφήνω να τους επιβαρυθνθεί ο επόμενος, όποτε έρθει…

Λογικά, από την στιγμή που στην ΑΕΚ εμφανίζονται βέβαιοι για το ύψος των χρεών δεν πρέπει να έχουν πρόβλημα με τις εγγυητικές. Αν ανταποκριθούν τώρα και ο Κοζώνης, για άλλους λόγους, όποιοι κι αν είναι αυτοί πλέον δεν έχει σημασία, κάνει πίσω, τότε θα έχουμε μπροστά μας τον... κλώνο του Αλεχάντρο Σκλαβενίτη…Ή αλλιώς, ενός ανθρώπου που έχει σκοπό να επιστρέψει στην Ελλάδα για να επιχειρήσει και φροντίζει να μάθει ο κόσμος το όνομα του από τώρα. Καλές δουλειές..

Κάντε το λοιπόν κύριοι της ΑΕΚ. Κάντε το.. Μόνο κερδισμένοι θα βγείτε. Στη καλή περίπτωση θα ξεφορτωθείτε την ομάδα, που μόνο προβλήματα σας δημιουργεί, πασάροντάς την στον Κοζώνη και στην κακή θα ξεμπροστιάσετε τον Μπομπ ρίχνοντας του το βάρος της αποτυχίας στις διαπραγματεύσεις.

Έτσι απλά…Όλα τα υπόλοιπα είναι… σε δουλειά να βρισκόμαστε

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x