Ελλάδα

Μετρά μέρες ο Ουέιφερ

Ζήτημα ημερών φαίνεται πως είναι η αποχώρηση του Βον Ουέιφερ από τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν είναι ικανοποιημένοι από την παρουσία του Αμερικανού σούτινγκ γκαρντ, ο οποίος αδυνατεί να προσαρμοστεί στα δεδομένα του ευρωπαϊκού μπάσκετ και το ρόλο του στην ομάδα, ενώ και ο ίδιος-συνηθισμένος να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο ακόμη και στο ΝΒΑ-δεν είναι ικανοποιημένος με τις ολιγόλεπτες συμμετοχές του στην Ευρωλίγκα.

Ζήτημα ημερών φαίνεται πως είναι η αποχώρηση του Βον Ουέιφερ από τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν είναι ικανοποιημένοι από την παρουσία του Αμερικανού σούτινγκ γκαρντ, ο οποίος αδυνατεί να προσαρμοστεί στα δεδομένα του ευρωπαϊκού μπάσκετ και το ρόλο του στην ομάδα, ενώ και ο ίδιος-συνηθισμένος να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο ακόμη και στο ΝΒΑ-δεν είναι ικανοποιημένος με τις ολιγόλεπτες συμμετοχές του στην Ευρωλίγκα και όντας εκτός ρόστερ στην Α1.

Φήμες αναφέρουν πως ήδη έγινε μία πρώτη κουβέντα για τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Στην περίπτωση αυτή, ο Ολυμπιακός αναμένεται να κινηθεί για την εύρεση αντικαταστάτη, καθώς για τη θέση «2» στο δυναμικό της ομάδας υπάρχει μόνο ο Γιοτάμ Χαλπερίν.

Στον αγωνιστικό τομέα, ο Λίνας Κλέιζα αναμένεται να είναι παρών στο παιχνίδι της Πέμπτης απέναντι στην Ουνικάχα Μάλαγα για την Ευρωλίγκα στο ΣΕΦ. Ο Λιθουανός φόργουορντ ξεπερνά τα ήπια συμπτώματα της νέας γρίπης και θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας του στο ντέρμπι κορυφής του δευτέρου ομίλου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x