Stoiximan Super League

«Δεν πωλείται σε ελληνική ομάδα ο Σκόκο»

Τέλος στα σενάρια περί πώλησης του Νάτσο Σκόκο έβαλε η ΠΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωσή της, καθιστά σαφές πως δεν έχει γίνει καμία επαφή με άλλη ομάδα και ότι ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός δεν πωλείται.

Τέλος στα σενάρια περί πώλησης του Νάτσο Σκόκο στον Παναθηναϊκό ή άλλη ελληνική ομάδα έβαλε η ΠΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωσή της, καθιστά σαφές πως δεν έχει γίνει καμία επαφή με άλλους συλλόγους και ότι ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός δεν πωλείται, τουλάχιστον σε ομάδα εντός των τειχών.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Με αφορμή τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, για το ενδεχόμενο πώλησης του Νάτσο Σκόκο, η ΠΑΕ ΑΕΚ διευκρινίζει πως δεν υπάρχει καμία πρόταση και καμία επαφή με άλλη ομάδα για την παραχώρησή του. Επιπλέον, οι μέτοχοι και η διοίκηση του συλλόγου διαβεβαιώνουν κατηγορηματικά τους φιλάθλους της ΑΕΚ, πως δεν πρόκειται να συναινέσουν στη μεταγραφή του παίκτη σε άλλη ελληνική ομάδα. Ο Νάτσο Σκόκο είναι παίκτης της ΑΕΚ και παραμένει απόλυτα συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις της».

Ο ίδιος ο παίκτης τόνισε πως παραμένει πιστός στην «Ένωση». «Καμία ομάδα δεν έχει επικοινωνήσει με μένα ή τον μάνατζέρ μου. Στο μυαλό μου υπάρχει μόνο η ΑΕΚ και δεν μου έχει περάσει από το μυαλό να πάω στον Παναθηναϊκό», δήλωσε ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός στην «Εξέδρα», ενώ για τη μερική εξόφληση των οφειλομένων απέναντί του τόνισε: «Είναι καλύτερα τα πράγματα, αλλά και πριν δούλευα με την ίδια διάθεση. Πάντα λειτουργώ με γνώμονα το καλό της ομάδας και ποτέ δεν σκέφτηκα να αντιδράσω διαφορετικά ή να μην παίξω σε κάποιο ματς της ΑΕΚ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x