Μπάμπης Χριστόγλου

Ορίζει αυτός την τύχη του

SportDay

Τώρα που έφτασε στη βρύση θα είναι κρίμα να μην πιει νερό ο Ολυμπιακός. Ωστόσο τη μοίρα του θα την καθορίσει μόνος του, διότι αυτή βρίσκεται στο δικό του χέρι. Μακάρι αυτό που είπε ο Ζίκο, πως η ομάδα θα παίξει για να νικήσει, να το 'χουν καλά βαλμένο στον νου τους οι παίκτες του Θρύλου.

Ποτέ δεν μου αρέσουν τα παιχνίδια στα οποία βολεύεσαι με δύο αποτελέσματα, διότι μπορεί να πέσεις σε αυτή την παγίδα και μετά να ψάχνεις να βρεις τι σου συνέβη. Βέβαια, οι ποδοσφαιριστές που έχει αυτή τη στιγμή στις τάξεις του ο Ολυμπιακός μόνο άπειροι δεν μπορούν να χαρακτηριστούν.

Θεωρώ πως θα πρέπει να γνωρίζουν πολύ καλά πώς θα διαχειριστούν αυτή την κατάσταση. Ρίχνοντας μια ματιά στο ρόστερ που κατεβάζει η Αρσεναλ στον σημερινό αγώνα, η ομάδα μπορεί να επαναπαυτεί, αλλά αυτό θα είναι τεράστιο λάθος. Ο Ζίκο τόνισε κιόλας αυτό που σας έγραψα και χθες, ότι θα πρέπει οι παίκτες να έχουν στο μυαλό τους ότι αγωνίζονται κόντρα στην πρώτη ομάδα.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα πρέπει να χάσουν αυτή την ευκαιρία να πάρουν τη νίκη για να μην ενδιαφέρονται καθόλου τι θα γίνει στο άλλο παιχνίδι. Η Αρσεναλ είναι ομάδα που ακόμα και με τους μικρούς μπορεί να σου κάνει μεγάλη ζημιά αν είσαι απρόσεκτος. Ο Ολυμπιακός πρέπει να μπει αποφασισμένος να πάρει το ματς, να γίνει κυρίαρχος του παιχνιδιού από νωρίς και να βάλει τις βάσεις ώστε να τελειώσει η βραδιά με τον ομορφότερο τρόπο, δηλαδή με την πρόκριση στους «16».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x