Stoiximan Super League

Υποψίες…

Στο Λονδίνο βρίσκεται ο Νίκος Νοτιάς, για προσωπικούς λόγους και όχι για θέματα της ΑΕΚ, όπως ενημερώνουν από την ΠΑΕ. Πάντως, δεν πρέπει να θεωρείται απίθανο το γεγονός να υπάρχει σχέση με τα διοικητικά και με τις πληροφορίες που θέλουν επενδυτές από την αγγλική πρωτεύουσα να «μπαίνουν» στην ομάδα μαζί με τους Νοτιά-Παππά-Χατζηιωάννου στην περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά με τον Κοζώνη. Παραμένει πρώτο μέλημα η συμφωνία με τον Ελληνοαμερικανό.

Στο Λονδίνο βρίσκεται ο Νίκος Νοτιάς για προσωπικούς λόγους και όχι της ΑΕΚ. Πάντως, δεν πρέπει να θεωρείται και απίθανο το γεγονός να υπάρχει σχέση με τα διοικητικά της ΠΑΕ. Συγκεκριμένα με τις πληροφορίες που θέλουν επενδυτές από την αγγλική πρωτεύουσα να «μπαίνουν» στην ομάδα σε ένα διοικητικό σχήμα με τους Νοτιά-Παππά-Χατζηιωάννου, κάτι που αναφέρει η «SportDay» στο φύλλο της Τετάρτης.

Όπως ενημερώνει η ΠΑΕ, η συνάντηση του Νίκου Νοτιά με τον Χαράλαμπο Κοζώνη έγινε σε καλό κλίμα. Ο μεγαλομέτοχος της" Ένωσης" φέρεται να έλαβε επαρκείς νομικές εγγυήσεις από την πλευρά του Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία για την οικονομική του επιφάνεια. Οπότε, εκτιμάται ότι η υπογραφή του προσυμφώνου είναι θέμα ημερών. Μάλιστα, αναμένεται –εφόσον όλα πάνε καλά- οι υπογραφές να πέσουν μέχρι την Πέμπτη, με τα σχετικά έγγραφα να έχουν κάποιες τροποποιήσεις.

Πρέπει να ξεκαθαριστεί, όμως, ότι ακόμη και η υπογραφή του προσυμφώνου δεν θα σημάνει την είσοδο του Κοζώνη στην ομάδα. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να περιμένουμε το αποτέλεσμα του οικονομικού ελέγχου αλλά και τη συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης.

Εδώ …έρχονται οι πληροφορίες που θέλουν τον Νίκο Νοτιά να …«μαγειρεύει πριν πεινάσει» και να είναι έτοιμος για την επόμενη ημέρα, εάν αυτή για κάποιους λόγους δεν θα συνδέει την ΑΕΚ με τον Χαράλαμπο Κοζώνη.

Τα χρήματα από τους μετόχους

Μέχρι να προκύψει …ρευστό από τη συμφωνία με τον Κοζώνη, οι μέτοχοι θα είναι αυτοί που θα καλύπτουν τις οικονομικές ανάγκες της ΠΑΕ. Χθες οι ποδοσφαιριστές έλαβαν μισθούς και το 18% των δόσεων από τα συμβόλαιά τους. Τα χρήματα για αυτό (λίγο πάνω από 300.000 ευρώ) εξασφαλίστηκαν από χορηγό της ΑΕΚ («Diners»).

Συνεχίζεται η κατάληψη

Συνεχίζεται από την Τρίτη μέχρι αυτή την ώρα η κατάληψη στα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρούσι από οπαδούς που διαμαρτύρονται για τα όσα συμβαίνουν στα διοικητικά το τελευταίο χρονικό διάστημα. Παράλληλα, ζητούν να έρθουν σε επικοινωνία με τον ίδιο τον Νίκο Νοτιά, ενώ τονίζουν ότι πρόκειται να παραμείνουν εκεί μέχρι να υπάρξει κάποια λύση στα προβλήματα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x