Champions League

Βενγκέρ: «Περήφανος για τους παίκτες μου»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση της Άρσεναλ απέναντι στον Ολυμπιακό, παρά το αρνητικό αποτέλεσμα, παρουσιάστηκε ο Αρσέν Βενγκέρ μετά τη λήξη του αγώνα. Σιλβεστρ: «Ο Ολυμπιακός θα πάει μακριά»!

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση της Άρσεναλ απέναντι στον Ολυμπιακό, παρά το αρνητικό αποτέλεσμα, παρουσιάστηκε ο Αρσέν Βενγκέρ μετά τη λήξη του αγώνα.

«Είμαι απογοητευμένος που χάσαμε, αλλά περήφανος για την αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών μου. Μπορεί να μην εντυπωσιάσαμε, αλλά είμαι ικανοποιημένος από την αντίδραση των ποδοσφαιριστών μου. Δυστυχώς δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θα μπορούσαμε. Παρότι είχαμε την πιο νεαρή ομάδα που αγωνίστηκε στο Champions League, πιστεύω πως εκπροσώπησε επάξια το σύλλογο. Νομίζω πως κανένας από τους παίκτες μου δεν απογοήτευσε με την απόδοσή του. Συνολικά η εικόνα μας έμοιαζε με αυτή που έχουμε κάθε εβδομάδα στις υποχρεώσεις μας», τόνισε ο Αλσατός προπονητής των «κανονιέρηδων» και πρόσθεσε:

«Ο Ολυμπιακός έχει μία συγκροτημένη ομάδα και πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε παίζοντας κλειστά στην άμυνα και με αντεπιθέσεις. Περίμενα να αντιμετωπίσουμε περισσότερες δυσκολίες, αλλά αυτό δεν έγινε. Ακόμη και μετά το γκολ είχαμε δύο κλασικές ευκαιρίες να ισοφαρίσουμε. Μας έλειψε η αποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια, αλλά προσπαθήσαμε».

Παράλληλα έπλεξε το εγκώμιο της Εθνικής ομάδας και χαρακτήρισε μάγο τον Ότο Ρεχάγκελ για τα επιτεύγματά του.

Σιλβεστρ: «Ο Ολυμπιακός θα πάει μακριά»!

Την άποψη ότι ο Ολυμπιακός «έχει πολύ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και πολύ καλή ομάδα, ώστε να πάει μακριά στο Τσάμπιονς Λιγκ» εξέφρασε ο Μικαέλ Σιλβέστρ. Ο Γάλλος αμυντικός της Άρσεναλ συμπλήρωσε ότι «δίκαια προκρίθηκαν οι δύο ομάδες στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ».

«Σαφώς ήταν οι καλύτερες ομάδες. Τουλάχιστον αυτό δείχνει η βαθμολογία στον όμιλο», σημείωσε ο Σιλβέστρ.

Αν το πιο σημαντικό για την Άρσεναλ - στο αποψινό ματς - ήταν η παρουσία πολλών νεαρών ποδοσφαιριστών, τόνισε: «Σαφώς και πρέπει πάντα να νικάμε, αλλά σίγουρα ήταν πολύ σημαντικό το γεγονός ότι είχαμε πολλούς νεαρούς παίκτες που αγωνιστήκαν σήμερα σε τόσο υψηλό επίπεδο και μέσα σε μία καυτή έδρα».

Για τους στόχους της Άρσεναλ στη φετινή διοργάνωση, είπε: «Πέρυσι φτάσαμε μέχρι τον ημιτελικό, αλλά φέτος θέλουμε να φτάσουμε ως το τέλος, στον τελικό της διοργάνωσης».

Όσον αφορά τον Ολυμπιακό και το μέλλον του στο Τσάμπιονς Λιγκ, δήλωσε: «Έχει πολύ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και πολύ καλή ομάδα, ώστε να πάει μακριά στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x