Champions League

Ζίκο: «Έχουμε συμφωνήσει με τον πρόεδρο για ενίσχυση»

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός για τις ανάγκες που έχει η ομάδα του εν όψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου παρουσιάστηκε ο Ζίκο στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί της Άρσεναλ και την πρόκριση στους «16» του Champions League.

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός για τις ανάγκες που έχει η ομάδα του εν όψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου παρουσιάστηκε ο Ζίκο στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί της Άρσεναλ και την πρόκριση στους «16» του Champions League.

«Έχουμε ήδη συζητήσει με τον πρόεδρο. Έχουμε συμφωνήσει ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση και ο πρόεδρος μου είπε πως θα κάνει ό,τι μπορεί για να ενισχύσει την ομάδα», τόνισε ο Βραζιλιάνος τεχνικός, ενώ δεν δίστασε να πει και σε ποιες θέσεις θεωρεί πως χρειάζεται προσθήκες η ομάδα του: «Πιστεύω πως θα χρειαζόμασταν δύο επιθετικούς, έναν παίκτη για την αριστερή μας πλευρά και έναν μεσοεπιθετικό, που θα μας βοηθούσε να περάσουμε την μπάλα μπροστά. Οι παίκτες που έχουμε αυτή τη στιγμή δεν κάνουν ακριβώς αυτή τη δουλειά». Όσο για τα συνεχή σενάρια περί απόκτησης του Αντριάνο, είπε: «Πολλές ομάδες θα ήθελαν τον Αντριάνο. Όμως έφυγε από την Ιταλία για να είναι κοντά στην οικογένειά του και θεωρώ δύσκολο να επιστρέψει στην Ευρώπη».

Αναφορικά με την πρόκριση στους «16» τόνισε: «Είμαστε όλοι πολύ ευχαριστημένοι. Παίξαμε πολύ καλά, ψάξαμε από την αρχή τη νίκη και αναζητήσαμε το γκολ. Οι φίλαθλοί μας, που μας έχουν δώσει τόση δύναμη, μπορούν να ευχαριστηθούν την πρόκριση. Δεν πιστεύω πως ο Ολυμπιακός ήταν φαβορί για την πρόκριση μαζί με την Άρσεναλ. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε ακόμη δύο πρωταθλητές από δυνατά πρωταθλήματα. Αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα μου που κατάφερε να προκριθεί παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε. Κλειδί ήταν ότι οι παίκτες μου κατάλαβαν πως ήταν οι μόνοι που είχαν απομείνει και ήταν αυτοί που έπρεπε να φέρουν εις πέρας το έργο της πρόκρισης».

Όσο για την κλήρωση της επόμενης Παρασκευής, ανέφερε: «Δεν μπορώ να πω πως έχω κάποια προτίμηση. Και οι άλλες ομάδες δεν νομίζω να προτιμούν τον Ολυμπιακό, γιατί σε αυτή την περίπτωση θα κάνουν λάθος. Πιστεύω πως όσο δύσκολα ήταν μέχρι τώρα, άλλο τόσο θα είναι και οι επόμενοι αγώνες. Μάλλον θα είναι πιο δύσκολοι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x