Champions League

Μπράβο: «Κάναμε καλά τη δουλειά μας»

Αποστολή εξετελέσθη σύμφωνα με τον Ρ. Μπράβο. Ο άσος του Ολυμπιακού δήλωσε ότι ναι μεν δυσκολεύτηκε απέναντι στην Άρσεναλ, ωστόσο η ομάδα πέτυχε τον στόχο της. «Είμαστε ικανοποιημένοι αφού προκριθήκαμε. Σε γενικές γραμμές παίξαμε καλό ποδόσφαιρο αν και η Άρσεναλ μας δυσκόλεψε, παρά το γεγονός ότι έπαιξε με τους αναπληρωματικούς της. Μάλιστα, στο δεύτερο ημίχρονο αγωνιστήκαμε ακόμα πιο καλά γιατί ξέραμε το σκορ του άλλου αγώνα που μας ενδιέφερε. Η Αλκμάαρ κέρδιζε και αυτό μας ανέβασε».

Αποστολή εξετελέσθη σύμφωνα με τον Ραούλ Μπράβο. Ο άσος του Ολυμπιακού δήλωσε ότι ναι μεν δυσκολεύτηκε απέναντι στα ‘δεύτερα’ της Άρσεναλ, ωστόσο η ομάδα πέτυχε τον στόχο της. «Είμαστε ικανοποιημένοι αφού προκριθήκαμε. Σε γενικές γραμμές παίξαμε καλό ποδόσφαιρο αν και η Άρσεναλ μας δυσκόλεψε, παρά το γεγονός ότι έπαιξε με τους αναπληρωματικούς της. Μάλιστα, στο δεύτερο ημίχρονο αγωνιστήκαμε ακόμα πιο καλά γιατί ξέραμε το σκορ του άλλου αγώνα που μας ενδιέφερε (σ.σ. Σταντάρ Λιέγης – Αλκμάαρ). Η Αλκμάαρ κέρδιζε και αυτό μας ανέβασε ψυχολογικά».

Στη συνέχεια, ο αμυντικός των πρωταθλητών Ελλάδας ανέφερε ότι δεν έχει κάποια ιδιαίτερη προτίμηση για τον αντίπαλο του Ολυμπιακού στη φάση των «16». «Αυτή την ώρα δεν σκεφτόμαστε τον επόμενο αντίπαλό μας, μόνο ότι κάναμε πολύ καλά τη δουλειά μας στη φάση των ομίλων» ήταν τα λόγια του Ισπανού.

Επιμέλεια: Βαγγέλης Αυγουστής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x