Μπάμπης Χριστόγλου

Μίλησε η «ερυθρόλευκη» ψυχή, η καρδιά του πρωταθλητή

SportDay

Δεν είναι μικρό πράγμα αυτό που πέτυχε ο Ολυμπιακός. Βάλτε κάτω τον λογαριασμό και τι γεγονότα μεσολάβησαν για να φτάσει σε αυτή την τεράστια πρόκριση. Λίγες ώρες πριν από το πρώτο παιχνίδι στους ομίλους απομακρύνεται ο Κετσπάγια. Πηγαίνει στο πρώτο παιχνίδι με υπηρεσιακό δίδυμο.

Παίζει σε όλα τα παιχνίδια με τεράστιες απώλειες, αποδεκατισμένος με πολλά προβλήματα, με ένα βαρύ πρόγραμμα που έφερνε τους εναπομείναντες παίκτες στα όριά τους. Παρ' όλα αυτά, η «ερυθρόλευκη» ψυχή, η καρδιά του πρωταθλητή μίλησαν και ο Ολυμπιακός προκρίθηκε σε έναν όμιλο που ακουγόταν εύκολος, αλλά ποτέ καμία πρόκριση δεν είναι απλή.

Οι «ερυθρόλευκοι» πια αλλάζουν επίπεδο και είναι πολύ πιθανό από τη νέα σεζόν να τον βλέπουμε στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας στις κληρώσεις των ομίλων. Ο Ολυμπιακός με 2η πρόκριση τα τελευταία τρία χρόνια σε ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ και 3η απανωτή πρόκριση στα ευρωπαϊκά Κύπελλα, αν λογαριάσει κανείς και την περσινή στο ΟΥΕΦΑ, ανεβαίνει επίπεδο.

Ολα αυτά είναι μεγάλα κατορθώματα και να μην ξεχνάμε ότι ο Ολυμπιακός κλείνει αυτόν τον κύκλο των αγώνων στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ συνάμα είναι και πρωτοπόρος στη βαθμολογία εντός συνόρων.

Ως προς το παιχνίδι, ο Ολυμπιακός χωρίς να πιάσει σούπερ απόδοση και αφού κινδύνεψε σε κάποια σημεία από τους νεαρούς στην πλειονότητά τους ποδοσφαιριστές της Αρσεναλ, σφράγισε το «εισιτήριο».

Το βέβαιο είναι πως για να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός στα νοκ άουτ παιχνίδια, θα πρέπει να ενισχυθεί σοβαρά, να πάρει φορ, να πάρει παίκτη στο κέντρο. Αλλά πλέον από τη στιγμή που το πρεστίζ ανεβαίνει, θα πρέπει να προσθέσει ποιότητα και στο ρόστερ του ο Ολυμπιακός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x