Stoiximan Super League

Βρύζας: «Όπως ο Ζαγοράκης…»

«Συνεχίσουμε με πλήρη συναίσθηση ευθύνης ένα έργο του οποίου πρωτεργάτης ήταν ο Θοδωρής Ζαγοράκης», δήλωσε ο Ζήσης Βρύζας, στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου από τότε που ανέλαβε την προεδρία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. «Υπάρχει ένα συγκεκριμένο πλάνο και τίποτα δεν είναι στον αέρα», πρόσθεσε, ενώ επιβεβαίωσε ότι ολοκληρώνεται θετικά η μεταγραφή του Κριστιάνο Μοράες ντε Ολιβέιρα. «Η εποχή της ζητιανιάς πέρασε!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Βιολίδης.

«Συνεχίσουμε με πλήρη συναίσθηση ευθύνης ένα έργο του οποίου πρωτεργάτης ήταν ο Θοδωρής Ζαγοράκης», δήλωσε ο Ζήσης Βρύζας, στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου από τότε που ανέλαβε την προεδρία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. «Υπάρχει ένα συγκεκριμένο πλάνο και τίποτα δεν είναι στον αέρα», πρόσθεσε, ενώ επιβεβαίωσε ότι ολοκληρώνεται θετικά η μεταγραφή του Κριστιάνο Μοράες ντε Ολιβέιρα. «Η εποχή της ζητιανιάς πέρασε!», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Βιολίδης.

Αναλυτικά, η συνέντευξη Τύπου του προέδρου του ΠΑΟΚ:

«Εμείς συνεχίζουμε με πλήρη συναίσθηση ευθύνης το έργο μας σε αυτή την ομάδα, έχοντας άξιους συνεργάτες δίπλα μας. Ακολουθώντας το πλάνο μας, έχουμε όρεξη, δύναμη για να το πραγματοποιούσε.

Στον αέρα δεν είναι τίποτα. Υπάρχει ένα συγκεκριμένο πλάνο και δουλεύουμε πάνω σε αυτό. Ο Ζαγοράκης ήταν ο πρωτεργάτης αυτής της προσπάθειας και γνωρίζετε τις σχέσεις που έχουμε. Υπάρχουν σκέψεις για έξτρα ανθρώπους στην ΠΑΕ και η παραίτηση του κ. Μανδρινού έγινε για προσωπικούς λόγους. Παρουσίασε τα οικονομικά στοιχεία που έπρεπε και μετά έφυγε. Οποιοσδήποτε πιστεύομε ότι μπορεί να προσφέρει, είναι καλοδεχούμενος.

Το θέμα των χρεών είναι προτεραιότητα για εμάς, από αυτό εξαρτάται η βιωσιμότητα της ΠΑΕ. Από εκεί και πέρα, έχουμε δείξει ότι θα μιλάμε όταν έχουμε κάτι να πούμε. Σε τέτοιες περιπτώσεις υπάρχουν περίοδοι που δεν πρέπει να βγαίνουν προς τα έξω κάποια πράγματα και όταν έρθει η στιγμή θα τα μαθαίνετε.

Ο Ζαγοράκης έφτασε μία ανάσα από το να λύσει το οικονομικό θέμα, αλλά δεν προχώρησε επειδή άλλαξε ο υπουργός εκείνη την περίοδο. Η δύναμη που έχει ο ΠΑΟΚ είναι γνωστή σε όλους μας και μπορούμε να κάνουμε τους άλλους να την καταλάβουν.

Στην αγορά έχει γίνει γνωστό ότι ακολουθούμε σφιχτή πολική στα οικονομικά μας, επειδή θέλουμε να υπάρξει εξυγίανση και να είμαστε στο μηδέν όσον αφορά τα χρέη μας. Εμείς θα συνεχίσουμε το πλάνο που έχουμε για να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα στο μέλλον.

Ο συγκεκριμένος χώρος με έχει διδάξει πόσο ρευστά είναι τα πράγματα στο ποδόσφαιρο. Έχω όρεξη, διάθεση και την επιθυμία να δω το έργο να ολοκληρώνεται. Τη Δευτέρα κατατέθηκε στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ο φάκελος της ΠΑΕ. Μπορεί μέσα στις γιορτές να έχει τελειώσει η αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου. Για τον κόσμο θα ανοίξει στις 15/01 και θα διαρκέσει ένα μήνα. Πιστεύω ότι είναι πιο δύσκολο να είσαι πρόεδρος. Σαν τεχνικός διευθυντής έχεις να διαχειριστείς ένα συγκεκριμένο κομμάτι της ομάδας, ενώ σαν πρόεδρος πρέπει να έχεις μια σφαιρική άποψη και να κάνεις τους ανθρώπους της ομάδας να λειτουργούν όπως θέλεις εσύ.

Ο Κονσεϊσάο είναι άξιος και έχει τα προσόντα για τη θέση. Έχει ένα όνομα παγκοσμίως γνωστό και εμείς ως ΠΑΟΚ μπορούμε να πάρουμε από τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο, όπως και εκείνος πρέπει να τιμήσει την επιλογή του ΠΑΟΚ να του δώσει τη συγκεκριμένη θέση.

Σε εμένα μου έτυχε μια περίπτωση να έρθει κάποιος και να μου πει για την ομάδα. Εκείνο που είπα στον Βιολίδη είναι να βρούμε την αλήθεια και να πούμε στον κόσμο ότι: «αυτοί είναι που θέλουν να διοικήσουν – σωστά- την ομάδα». Για να το κάνεις αυτό πρέπει αν έχεις τα εχέγγυα και μέχρι στιγμής δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο
», ανέφερε αρχικά.

Για την περίπτωση του Κριστιάνο Μοράες ντε Ολιβέιρα, του οποίου ο μάνατζερ βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη: «Για την ώρα δεν μπορούμε να πούμε κάτι. Είμαστε κοντά σε συμφωνία. Είναι η πρώτη μας επιλογή. Είμαι επιφυλακτικός μέχρι να πέσουν οι υπογραφές, κάτι που ενδεχομένως να γίνει μέσα στην ημέρα».

Για την επέκταση του συμβολαίου του Βιεϊρίνια: «Ο Βιεϊρίνια δεν πωλείται και οι λεπτομέρειες της συμφωνίας υπάρχουν στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου. Η ρήτρα αποδέσμευσής του αγγίζει τα 15 εκατ. ευρώ».

Για τα υπόλοιπα μεταγραφικά θέματα και το πλάνο της ομάδας: «Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να σου προκύψει. Όλο αυτό το διάστημα έχουμε δουλέψει για όσους παίκτες θα έρθουν τον Ιανουάριο. Εκείνο που θέλουμε είναι να βρίσκονται εδώ στις αρχές του έτους. Η μεταγραφή του Κριστιάνο ίσως είναι η πρώτη μας, ενώ μπορεί να γίνει ακόμη μία».

Για τις συζητήσεις που θα γίνουν με τους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το καλοκαίρι: «Προτεραιότητα είναι να μιλάμε με τους ποδοσφαιριστές μας και μετά να το γνωστοποιούμε στον Τύπο».

Για το προπονητικό κέντρο: «Είναι δύσκολο να πούμε αυτή τη στιγμή πότε θα προπονηθεί η ομάδα στις νέες εγκαταστάσεις. Μπορούμε να έχουμε έναν καταμερισμό. Θέλουμε να το τελειώσουμε μέχρι το καλοκαίρι. Να γίνει το κεντρικό κτίριο, το οποίο θα έχει 1050 τμ και 650 τμ για τους Νέους».

Για τις επιλογές που έκανε το καλοκαίρι ως τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ: «Δεν μετανιώνω για το πλάνο της ομάδας. Λάθη κάνουν όλοι, λάθη δεν κάνει όποιος κοιμάται. Δεν είναι μόνο οικονομικό το θέμα. Εμείς ξεκινήσαμε τη σύνταξη της δομής της ομάδας. Από τις ακαδημίες, το οργανωτικό κομμάτι, αφού η ομάδα είναι ένα σύνολο κάποιων πραγμάτων. Όταν λέω να οργανωθεί το έργο, θέλουμε να είναι πάνω από 90%».

Για τον Φερνάντο Σάντος: «Θα μιλήσουμε με τον κ. Σάντος και θα πάρουμε την καλύτερη δυνατή απόφαση για τον ΠΑΟΚ».

Για τις ήττες που είχε η ομάδα στην αρχή της σεζόν: «Η ήττα δεν χωνεύεται, αλλά ξέρω ότι η ισορροπία που πρέπει να έχεις δεν είναι εύκολη υπόθεση για να επιτευχθεί. Εμείς δουλεύουμε κάθε μέρα για αυτό το κομμάτι. Είναι ένα πράμα που το περνάς μέσα από την οργάνωση και τις επιλογές των ανθρώπων. Σε αυτή την κατεύθυνση κινούμαστε. Έχουμε καταναλώσει πολλές ώρες να βρούμε μια λύση πάνω σε αυτό το θέμα».

Για τις αποδεσμεύσεις των παικτών που θα γίνουν τον Ιανουάριο: «Έχουμε προγραμματισμένα ραντεβού με τους παίκτες που δεν βρίσκονται στα πλάνα μας και αυτό θα το μάθετε την επόμενη εβδομάδα».

Για τη φετινή χρόνια: «Η πρώτη χρονιά του ΠΑΟΚ ήταν δύσκολη, αλλά η φετινή είναι ακόμη πιο δύσκολη, επειδή η ομάδα πέρυσι έκανε ένα άλμα και ξεπέρασε τις δυνατότητές της. Μπήκαμε στη φετινή σεζόν έχοντας στο μυαλό μας την περσινή πορεία μας. Έτσι, χάσαμε τον προσανατολισμό μας. Η διαχείριση της φετινής χρονιάς ήταν δύσκολη από μέρα σε μέρα και από εβδομάδα σε εβδομάδα. Όλοι θα δεχόμασταν ο ΠΑΟΚ να κάνει τρεις αντί πέντε μεταγραφές και να λυθεί το θέμα των χρεών

Η ανάπτυξη πρέπει να συνεχίζεται σε όλους τους τομείς και συνδυάζουμε αυτούς τους τομείς. Η ποδοσφαιρική ομάδα είναι σαν ένας άνθρωπος, αφού πρέπει να δείχνει χαρακτήρα. Στον ΠΑΟΚ έχουμε καταφέρει να περάσουμε κάποια μηνύματα που είναι σημαντικά.
Σίγουρα θα προτιμούσαμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι με 4 γκολ.
Αυτό δεν είναι δυνατό να επιτευχθεί μέσα σε ένα μικρό χρονικό διάστημα. Καταλαβαίνετε ότι υπάρχουν θέματα που για να τα κατακτήσεις μπορεί να χρειαστεί 2-3 μήνες. Στη διάρκεια βελτιώνοντας την ποιότητα των παικτών και σίγουρα κάνοντας λάθη, θα βγούμε κερδισμένοι από αυτό. Για εμένα ο στόχος της ομάδας είναι η ολοκλήρωσή της. Δεν πρέπει να παίζει ένα ποδόσφαιρο που να μην συμβαδίζει με τα υπόλοιπα ζητήματα που μας απασχολούν
».

Για τους παίκτες που έχουν δοθεί δανεικοί και θα επιστρέψουν την επόμενη σεζόν: «Ένας από αυτούς είναι ο Αθανασιάδης, μετά ο Μπαλάφας και θα επιλέξουμε έναν παίκτη που θα πλαισιώσει την ομάδα μας».

Για τον αριθμό των Ελλήνων, με βάση τις επικείμενες αλλαγές από τη ΦΙΦΑ: «Μας απασχολεί πολύ το συγκεκριμένο θέμα. Ήδη έχουμε φέρει κάποιους νεαρούς παίκτες και θα συνεχίσουμε προς αυτή την κατεύθυνση».

Για τον Θόδωρο Ζαγοράκη: «Ο ΠΑΟΚ δεν είναι καφενείο και να ανοίξει κάποιος την πόρτα και να μπει. Ο Ζαγοράκης έχει μεγάλη συναίσθηση το τι είναι φεύγω και το τι σημαίνει έρχομαι. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να αφήνουμε ανθρωόπους σαν τον Ζαγοράκη εκτός του ΠΑΟΚ».

Για τον Βασίλη Κουτσιανικούλη, ο οποίος αποκτήθηκε το καλοκαίρι: «Είμαστε ικανοποιημένοι από τον Βασίλη. Δεν είναι εύκολο όταν ένας φεύγει από μία ομάδα που έχει διαφορετικούς στόχους από την ομάδα που πάει. Δεν θέλω να μειώσω τον Εργοτέλη, είναι διαφορετικό το γεγονός ότι τότε έπαιζε μπροστά σε 1.000 οπαδούς και τώρα παίζει σε 30.000. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρει και εμείς είμαστε διατεθειμένοι να του δώσουμε όλα τα εχέγγυα για να τα πετύχει».

Για το γήπεδο: Αρχικά, ο Βρύζας ανέφερε: «Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε ασχοληθεί ενεργά. Όσο είμαι εγώ έχουμε κάνει κάποιες συζητήσεις και μου έχει προταθεί να γίνει μία προμελέτη και να δούμε τι γήπεδο μπορεί να γίνει στην Τούμπα. Πάνω σε αυτό διίστανται οι απόψεις. Ό,τι κάνουμε το κάνουμε για το καλό του ΠΑΟΚ.

Το γήπεδο ίσως κρύβει μεγάλα συμφέροντα. Στο διάστημα που είμαστε εμείς ο ΠΑΟΚ δεν υπάρχει περίπτωση να χάσει σε όφελος κάποιων άλλων. Πρώτα θα το μάθετε εσείς και ο κόσμος και μετά θα προχωρήσουμε
».

Από την πλευρά του, ο κ. Βιολίδης είπε για το συγκεκριμένο θέμα: «Θεωρώ ότι το μεγαλύτερο έργο εξαρτάται από τις χρονικές στιγμές. Τότε είχαμε βρει έναν ΠΑΟΚ υπερχρεωμένο, απαξιωμένο σε όλα τα επίπεδα. Βρήκαμε έναν ΠΑΟΚ αποδυναμωμένο και στόχος της διοίκησης δεν είναι το γήπεδο. Εκείνο που μας απασχολεί είναι το θέμα των χρεών. Μετά θα κοιτάξουμε το θέμα του γηπέδου, από το ποίο εξαρτώνται και τα έσοδα του συλλόγου. Όταν έρθει η ώρα, πιστεύω ότι κάποιοι δεν θα σταθούν στις σκοπιμότητες των λίγων. Εμείς τώρα πάνε να φτιάξουμε ένα προπονητικό κέντρο. Πολλές φορές έχω πει στον εαυτό μου στα περίπου 2,5 χρόνια που ασχολούμαι με τον ΠΑΟΚ ότι όχι δεν θα αποχωρήσω. Κάποιες στιγμές, όμως, έχω αισθανθεί μ…..ς…».

Ηλίας Βιολίδης (αντιπρόεδρος ΠΑΕ ΠΑΟΚ): «Η εποχή της ζητιανιάς πέρασε!»

«Ήθελα να πω για τα οικονομικά στοιχεία, επειδή ήταν μία από τις δύσκολες στιγμές που είχα τα 2,5 χρόνια που ενεργοποιούμαι στα κοινά του ΠΑΟΚ. Είναι δύσκολη, επειδή ακούω διάφορους να λένε διάφορα και το χειρότερο είναι ότι δεν ακούω κανένα να το κάνει επώνυμα. Κανείς, όμως, δεν λέει την αλήθεια. Είμαι εξοργισμένος, αλλά δεν το δείχνω. Η αλήθεια είναι ο έλεγχος που κάνουμε από ορκωτούς λογιστές και παραδίδουμε κάθε εξάμηνο στον Ερασιτέχνη. Αν κάτι φωνάζει είναι το ενημερωτικό δελτίο που παραδίδει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και περνάει από διάφορα όργανα.

Αν κάτι φωνάζει είναι ο έλεγχος που μας έρχεται από την Εφορία και αφορά την τελευταία τριετία, όπου έχουμε μια μικρή λογιστική διαφορά. Το πρώτο έτος έγινε ένα λάθος από τους ορκωτούς λογιστές, αλλά το διορθώσαμε. Αν κάτι φωνάζει είναι όλα αυτά και δεν πρέπει να φωνάζω εγώ. Πρέπει να καταπιώ το θυμό και την οργή μου. Όποιος θέλει σήμερα-αύριο ας έρθει, η πόρτα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι ανοιχτή. Από την πρώτη ημέρα είμαστε εδώ, ένα πράγμα υποστηρίξαμε, την αλήθεια και μεταξύ μας και με τον κόσμο. Θεωρώ ότι υπάρχουν και άλλα ζητήματα που θα συζητήσουμε και στη συνέχεια. Θέλω να μιλήσω για το τι έγινε από τι 30/06 και μετά, θα σας ενημερώσουμε για τα οικονομικά του ΠΑΟΚ. Ακούστηκε ότι ο ΠΑΟΚ είναι μέσα 2 εκατ. ευρώ. Κάτι που δεν ισχύει. Ο προϋπολογισμός σημαίνει τα περισσότερα πιθανά έξοδα με τα λιγότερα έσοδα. Δεν έχουμε βάλει μέσα τα εισιτήρια. Άρα μην βιάζονται πολλοί. Για να κλείσω το θέμα 30/06, με ρώτησαν αν η ΠΑΕ δημοσίευσε τον ισολογισμό. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέχρι να έρθει η δική μας διοίκηση δημοσίευε μόνο σε 5 εφημερίδες. Εμείς, όμως, δημοσιεύσαμε σε 10 εφημερίδες πολιτικές και αθλητικές.

Ας πάμε στο σήμερα. Μέχρι σήμερα έχουμε 7,060 εκατ. ευρώ από τα εισιτήρια. Από πωλήσεις παικτών έχουμε 250.000 ευρώ. Από διάφορες υποθέσεις 44.070 ευρώ. Από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου 15 εκατ. ευρώ. Στις ομάδες έχουν δοθεί 1 εκατ. ευρώ, στη μισθοδοσία 895.000 ευρώ και 350.000 ευρώ στον ΑΣ ΠΑΟΚ, εκ των οποίων οι 90.000 ευρώ αφορούν την περσινή σεζόν. Το ποσό του 1,112 εκατ. ευρώ πήγε σε προμηθευτές για το προπονητικό κέντρο, 600.000 ευρώ σε τουρνικέ και όσα χρειαστήκαν για να παίξει η ομάδα μας στην Ευρώπη. Επίσης, 600.000 ευρώ ήταν έξοδα του αγωνιστικού τμήματος.

Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ έχει 401.000 ευρώ στην τράπεζα για τις μελλοντικές του υποχρεώσεις. Η εποχή της ζητιανιάς πέρασε! Η εποχή που μαζεύαμε δέκα δέκα τα ευρώ πέρασε. Η εποχή που ξυπνούσαμε κάποιους για να πετάξει η ομάδα τελείωσε ανεπιστρεπτί. Θέλω να πω κάτι πάνω σε αυτά τα νούμερα που αναφέραμε: Πολλοί αναρωτιούνται γιατί δεν πληρώνει η ΠΑΕ τις υποχρεώσεις του Ερασιτέχνη, ο οποίος έχει πάρει 350.000 ευρώ. Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Έχουμε άριστες σχέσεις με τον πρόεδρο του ΑΣ, κ. Κατσαρή.

Ο λόγος ήταν ότι εμείς υπολογίσαμε στα 4 εκατ. ευρώ που θα εισπράξει ο ΠΑΟΚ από τις τέσσερις δόσεις που θα πάρουν όλες οι ομάδες από τη Σούπερ Λίγκα, που τελικά δόθηκαν σε δύο ισόποσες δόσεις. Όταν εμείς έχουμε δυσκολίες θα πάμε στη… μάνα του συλλόγου και όχι στην ομάδα ενός ποδοσφαιριστή να ζητήσουμε κάποια διευκόλυνση. Φυσικά όλοι οι λόγοι αποκρύφτηκαν. Πάλι δεν το άκουσαν κάποιοι; Θεωρώ ότι τον τελευταίο καιρό κάποιοι κωφεύουν ή τουλάχιστον δεν λένε την αλήθεια, κάτι που δεν γίνεται επώνυμα.

Εγώ ενημερώνομαι από το γραφείο Τύπου του ΠΑΟΚ για το τι υπάρχει στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Εμένα προσωπικά δεν μου τέθηκε ζήτημα ελέγχου της παρουσίας μου στον Ερασιτέχνη. Κάποιοι είπαν ότι δεν μου αρέσει να ελέγχομαι και να ελέγχω. Ας έρθει κάποιος ειλικρινά και τεκμηριωμένα να πει την αλήθεια και να πει ότι δεν μπορώ να συμμετέχω στον Ερασιτέχνη. Θα ήταν πιο τίμιο να τις μεταβιβάσω στη γυναίκα μου; Αυτή είναι η αξιοπρέπεια; Αυτό είναι το τίμιο; Εγώ είμαι ΠΑΟΚ και όλοι εδώ μέσα είμαστε ΠΑΟΚ. Αν δεν μας κάνει ο Βιολίδης να έρθουμε και να το πούμε.

Όταν είπα ότι η πόρτα του ΠΑΟΚ είναι ανοιχτή, ήθελα να πω ότι είναι για όποιον θέλει να έρθει να ελέγξει τα οικονομικά της ΠΑΕ. Ας μην ξεχνάμε ότι η ΠΑΕ έκανε συνέλευση με θέμα το συγκεκριμένο ζήτημα και έγινε ο έλεγχος από δύο ορκωτούς λογιστές, οι οποίοι βρίσκονται κάπου εδώ μέσα. Με τον κ. Παπαδόπουλο δεν έχω να χωρίσω τίποτα. Ο κ. Παπαδόπουλος αυτή τη στιγμή, δυστυχώς για εκείνον, έχει συγκεντρώσει κάποιους που δεν θέλουν ή φοβούνται να πουν κάποια πράγματα. Θέλουν να εκφράσουν την αντίθεσή τους με εμάς, όμως όταν καταλάβουν ότι κάνουν λάθος, θα είναι αργά.

Όπως βλέπετε, αυτή τη στιγμή έχουμε ένα πλάνο. Τα νούμερα του ισολογισμού θα αναμορφωθούν αν υπάρξει κάποιο άλλο γεγονός, όπως η πρόκριση επί του Πανσερραϊκού στο Κύπελλο Ελλάδος και τα παιχνίδια στη διαδικασία των πλέι οφ. Το τρίτο θέμα είναι η αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου που θα γίνει το νέο έτος. Δεν έχω κάτι με τον τον κ. Γιάννη Παπαδόπουλο, ο οποίος δεν είναι ο μόνος και είναι μια ομάδα που τον ψήφισαν. Δεν είναι η αντίδραση ενός και μόνο ανθρώπου.

Τους λόγους και το γιατί έφτασε ο Ζαγοράκης στην απόφασή του, δεν πρέπει να τα αναφέρω. Τότε αυτό δεν θα αρέσει σε πολλούς. Από εκεί και πέρα, η αξιοπρέπεια δεν μετριέται. Άλλος μπορεί να αντέχει να ακούσει ένα και άλλος δέκα. Εγώ στις συζητήσεις που έχω με τον Ζαγοράκη, του λέω ότι δεν θα σκεφτόμουνα να διοικήσω τον ΠΑΟΚ, επειδή κάποιοι μας πληγώνουν και δεν αφορά την ομάδα. Εμείς είμαστε εδώ, ο ΠΑΟΚ πλέον έχει μπει σε ένα δρόμο. Εμείς έχουμε χάσει πάρα πολλά. Δεν θα χάσουμε, όμως, και την αξιοπρέπειά μας για χάρη του. Αυτό θα το κρατήσουμε. Στο διάστημα που είμαι στον ΠΑΟΚ, περίπου 2,5 χρόνια, όταν κάποιος ερχόταν και έλεγε ότι ενδιαφέρεται, το έκανε με πολλά εκατ. ευρώ. Εγώ αναλάμβανα αμέσως το έργο να διαπιστώσω ποιος είναι και ποιες είναι οι προθέσεις του.

Όσον αφορά τις εκλογές στη Σούπερ Λίγκα, αυτό που έγινε με την ψήφο του ΠΑΟΚ, εμείς ψηφίσαμε τον κ. Παπουτσάκη, επειδή ο ΠΑΟΚ δίνει τον δικό του εαυτό και αυτό που εξυπηρετούσα ήταν τα συμφέροντα του συλλόγου. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις. Δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν οι υπόλοιπες ομάδες. Εγώ είχα την εντολή από τον πρόεδρο να ψηφίσω τον κ. Παπουτσάκη και δεν το κάναμε έτσι
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x