Stoiximan Super League

OΣΦΠ: Έρχεται ο Λούα Λούα

Ένας παλιός γνώριμος ίσως αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Ο λόγος για τον Λούα Λούα που αναμένεται στις αρχές της εβδομάδας στην Αθήνα και εφ’ όσον αποδείξει ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση, θα φορέσει ξανά τα «ερυθρόλευκα». «Βροχή» πέφτουν οι προτάσεις για ποδοσφαιριστές, με τους ανθρώπους της ομάδας να διαμηνύουν ότι τα πάντα θα έχουν τελειώσει μέχρι τις γιορτές. Επιστροφή Ζαϊρί με Πανθρακικό.

Ένας παλιός γνώριμος ίσως αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Ο λόγος για τον Λούα Λούα που αναμένεται στις αρχές της εβδομάδας στην Αθήνα και εφ’ όσον αποδείξει ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση, θα φορέσει ξανά τα «ερυθρόλευκα». «Βροχή» πέφτουν οι προτάσεις για ποδοσφαιριστές, με τους ανθρώπους της ομάδας να διαμηνύουν ότι τα πάντα θα έχουν τελειώσει μέχρι τις γιορτές. Επιστροφή Ζαϊρί με Πανθρακικό.

Σε γνώριμα λημέρια

Ο Κονγκολέζος επιθετικός ποτέ δεν έκρυψε την επιθυμία του να γυρίσει στους πρωταθλητές Ελλάδας, ενώ και η απομάκρυνση του από τον Πειραιά είχε γίνει παρά τη θέληση του. Περασμένα ξεχασμένα όμως και πλέον υπάρχουν άλλα δεδομένα στο λιμάνι. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι διατεθειμένοι να δεχθούν πίσω τον Λούα Λούα αρκεί να αποδείξει ότι βρίσκεται σε καλή και φυσική και αγωνιστική κατάσταση. Πως θα γίνει αυτό; Μέσω δοκιμής… Ο Λούα Λούα θα προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά το πιο σημαντικό είναι να περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις.

Ο φόβος των ανθρώπων του Ολυμπιακού είναι ότι προέρχεται από αγωνιστική απραξία ενώ ίσως αντιμετωπίζει ακόμα προβλήματα με τον ώμο του, που τα είχε από την εποχή που αγωνιζόταν στον Πειραιά. Αν, όμως, περάσει όλα τις …δοκιμασίες, θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού, αφού είναι ελεύθερος να υπογράψει σε όποια ομάδα θελήσει. Αν και από το γραφείο που έχει τα δικαιώματα του, έγινε γνωστό ότι υπάρχουν προτάσεις από τον Ολυμπιακό, από ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ και των ΗΠΑ, είναι γνωστό τοις πάσι ότι ο Κονγκολέζος θέλει σαν τρελός να επιστρέψει στην Ελλάδα.
Πάντως, στον Πειραιά, ίσως προκρίνουν τη συγκεκριμένη λύση καθώς θέλουν να δώσουν τα πολλά χρήματα για την απόκτηση αριστερού χαφ. Αν όλα εξελιχθούν ομαλά με τον Λούα Λούα, προτεραιότητα αναμένεται να δοθεί στη θέση του μεσοεπιθετικού, αφού στη γραμμή κρούσης, υπάρχει -εκτός του Μήτρογλου- και ο Ντάρμπισάιρ με τον Ντιόγκο που θα επιστρέψουν στις αρχές του χρόνου.

Ασφαλώς και θα μετρήσει η εισήγηση του Ζίκο, που φαίνεται να έχει «σταμπάρει» κάποιους συμπατριώτες του. Έχει ακουστεί τοπ όνομα του Ούγκο της Σάο Πάολο, που είναι στα 30 του και εμφανίζεται να είναι ελεύθερος τον Ιανουάριο. Μία άλλη λύση βέβαια είναι ο Ντιέγκο Σόουζα, ο οποίος όμως είναι λίγο… αλμυρός. Εκτός από προαναφερθέντες, υπάρχει πάντα και ο Μπραντάο! Μάλιστα, η πλευρά του τελευταίου ισχυρίζεται ότι έχει δεχθεί πρόταση για να ντυθεί στα «ερυθρόλευκα», κάτι όμως που διαψεύδεται από τον επίσημο Ολυμπιακό.

Επστάιν από Ελλάδα

Βέβαια, οι προτάσεις για ποδοσφαιριστές δεν σταματάνε ούτε στιγμή να φτάνουν στα γραφεία της ΠΑΕ. Από την Ελλάδα ακούστηκε το όνομα του Επστάιν, του Ηρακλή, ενώ στην Τουρκία υπήρχε ρεπορτάζ για τον Μπαπτίστα. Επίσης, ένα άλλο όνομα που ήχησε στα αυτιά των ανθρώπων του Ολυμπιακού είναι αυτό του Ομπράνιακ της Λιλ.
Όπως και να’ χει, ανεξάρτητα από τα ονόματα που ακούγονται, οι όποιες κινήσεις του Ολυμπιακού αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις γιορτές. Η ενημέρωση που υπάρχει από τη διοίκηση είναι ότι μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες το πιθανότερο είναι να έχουν προστεθεί δύο-τρεις παίκτες στο υπόλοιπο ρόστερ της ομάδας.

Επιστροφή Ζαϊρί με Πανθρακικό

Πέραν όμως των μεταγραφικών θεμάτων, υπάρχουν και τα αγωνιστικά που στη συγκεκριμένη φάση έχουν περισσότερη σημασία για τον Ολυμπιακό. Οι πρωτοπόροι του ελληνικού πρωταθλήματος αντιμετωπίζουν τον Πανθρακικό στο «Γ. Καραϊσκάκης» (13/12 16:45 ΝΕΤ) και δεν θέλουν καν να σκέφτονται ενδεχόμενη γκέλα. Άλλωστε ο Παναθηναϊκός παίζει με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη και ίσως φύγει από το «Καυτατζόγλειο» χωρίς να έχει πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Για το συγκεκριμένο ματς, ο Ζίκο ετοιμάζει την επιστροφή του Ζαουάντ Ζαϊρί στην ενδεκάδα ενώ υπάρχει και η σκέψη να πραγματοποιηθούν και άλλες αλλαγές. Υποψήφιος είναι και ο Ντομί για τη θέση του Μπράβο ενώ υπάρχει και η σκέψη για αντικατάσταση του Μέλμπεργκ, από τη στιγμή που ο Σουηδός παίζει ανελλιπώς σε συνεχόμενα 90λεπτα. Ρυθμό ανεβάζουν συνεχώς οι Ζεβλάκοφ και Τοροσίδης ενώ ίσως για το επόμενο ματς με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη να είναι «ετοιμοπόλεμος» και ο Ντιόγκο.

Επιμέλεια: Βαγγέλης Αυγουστής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x