Παλαιότερες

Πρέπει να μιλήσουν οι παίκτες

SportDay

O,τι και αν θέλει να αλλάξει ο Νιόπλιας στον Παναθηναϊκό προφανώς δεν θα το καταλάβουμε απόψε στο Καυτανζόγλειο. Το μόνο που μπορούμε να δούμε απόψε είναι η αύρα της αλλαγής προπονητή και φυσικά η θετική διάθεση των παικτών, που ως γνωστόν στην πλειονότητά τους ικανοποιήθηκαν από την απομάκρυνση του Τεν Κάτε. Οχι ότι ο Νιόπλιας δεν θα επιχειρήσει πράγματα. Ηδη το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Βύντρα θα παίξει δεξιά προκειμένου να αντιμετωπίσει τον πιο επικίνδυνο παίκτη του Ηρακλή, τον Επστάιν.

Ο Μπιέρσμιρ έπειτα από καιρό φαίνεται ότι επιστρέφει στην αρχική ενδεκάδα. Το σύστημα αλλάζει και γίνεται 4-3-3, με τους δύο ακραίους επιθετικούς να έχουν εντολή να παίζουν κοντά στον Σισέ. Ο Κλέιτον είναι ήδη στην αποστολή και μπορεί να χρησιμοποιηθεί, το πρέσινγκ θα ξεκινά από ψηλά και από το πρώτο λεπτό. Και αν συνεχίσω, θα σας αναφέρω όλο το ρεπορτάζ του Τάσου Νικολογιάννη, και δεν έχει νόημα. Αυτό που έχει νόημα είναι να τονιστεί ότι απόψε μιλούν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Αυτοί θα νικήσουν τον Ηρακλή και όχι ο Νιόπλιας και οι αλλαγές του. Οπως αυτοί θα χάσουν ή θα έρθουν ισόπαλοι με τον Ηρακλή και όχι οι αλλαγές του Νιόπλια.

Οι πρώτες εκτιμήσεις για ό,τι επιχειρεί σήμερα και θα επιχειρήσει και το επόμενο διάστημα ο Ελληνας τεχνικός θα γίνουν μετά τις διακοπές των γιορτών και αφού πρώτα θα έχουν περάσει τα τρία ματς που απομένουν έως τότε. Και φαντάζομαι ότι αυτό το ξέρουν και το αντιλαμβάνονται και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟ, που δεν έχουν περιθώρια για άλλες απώλειες. Το πρωτάθλημα προς το παρόν είναι στα δικά τους χέρια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x