Γενικά

Μοίρασε τις wild card για το Μουντομπάσκετ η FIBA

Στη Γερμανία, τη Ρωσία, τη Λιθουανία και το Λίβανο μοίρασε η FIBA τις κάρτες ελεύθερης συμμετοχής (wild cards) στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα γίνει στην Τουρκία (28 Αυγούστου έως 10 Σεπτεμβρίου 2010). Την προσεχή Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου (11:30), θα πραγματοποιηθεί στην Κωνσταντινούπολη η κλήρωση για την τελική φάση της διοργάνωσης, στην οποία θα συμμετέχει και η Ελλάδα

Στη Γερμανία, τη Ρωσία, τη Λιθουανία και το Λίβανο μοίρασε η FIBA τις κάρτες ελεύθερης συμμετοχής (wild cards) στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα γίνει στην Τουρκία (28 Αυγούστου έως 10 Σεπτεμβρίου 2010). Οι τέσσερις παραπάνω ομάδες δεν είχαν καταφέρει να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους μέσω των διοργανώσεων στις οποίες συμμετείχαν, αλλά η παγκόσμια ομοσπονδία επέλεξε να τους δώσει τη δυνατότητα να λάβουν μέρος στο Μουντομπάσκετ βάσει της καλής παρουσίας που είχαν τα προηγούμενα χρόνια.

Την προσεχή Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου (11:30), θα πραγματοποιηθεί στην Κωνσταντινούπολη η κλήρωση για την τελική φάση της διοργάνωσης, στην οποία θα συμμετέχει και η Ελλάδα. Οι συμμετέχουσες ομάδες είναι: Ανγκόλα, Αργεντινή, Αυστραλία, Βραζιλία, Καναδάς, Κίνα, Κροατία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ιράν, Ακτή Ελεφαντοστού, Ιορδανία, Λίβανος, Λιθουανία, Νέα Ζηλανδία, Πουέρτο Ρίκο, Ρωσία, Σερβία, Σλοβενία, Ισπανία Τυνησία, Τουρκία και ΗΠΑ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x