Super League 2

Β’ Εθνική: «Τεσσάρα» στο ντεμπούτο Φοιρού

Με τον Γιώργο Φοιρό να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο, ο Διαγόρας «ξέσπασε» κατά του Ιωνικού και πήρε μια σπουδαία νίκη (4-1) που του δίνει βαθμολογική «ανάσα» για τη συνέχεια.

Με τον Γιώργο Φοιρό να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο, ο Διαγόρας «ξέσπασε» κατά του Ιωνικού και πήρε μια σπουδαία νίκη (4-1) που του δίνει βαθμολογική «ανάσα» για τη συνέχεια.

Κορυφαίοι για τους γηπεδούχους οι Τριανταφύλλου (2 γκολ, κέρδισε πέναλτι), Σολάκης (1 γκολ- πέναλτι, 1 ασίστ) και Ρούσεφ (1 γκολ). Είχε ισοφαρίσει (1-1) προσωρινά (67’) στο γκολ του Διαγόρα, ο Γάλας με ένα καταπληκτικό σουτ από τα 35 μέτρα που βρήκε εκτός θέσης τον Βελλίδη.

Οι νησιώτες είχαν να γευτούν τη χαρά της επιτυχίας από τις 19 Οκτώβρη, όταν και επικράτησαν εκτός έδρας του Πανσερραϊκού με 2-1. Από τότε μετρούσαν έξι ήττες και μία ισοπαλία (με Εθνικό εκτός) σε επτά αγωνιστικές.

Διαγόρας (Γιώργος Φοιρός): Βελλίδης, Μπριλάκης, Σαλαμαστράκης, Σπάρταλης, Σολάκης, Ρούσεφ, Μιλόσκοβιτς (71' Ουέλινγκτον), Χρήστου (82' Κατερίνης), Τριανταφύλλου, Μπακομήτρος, Κορακάκης (89' Στρατάκης)

Ιωνικός (Στράτος Βουτσακέλης): Πουρής (91' λ.τρ. Θεοδωρόπουλος), Κεφαλούκος (57' Γάλας), Τσερκέζος, Γεωργίου, Τσολακούδης (79' Μιούλερ), Μακράκης, Φουρτάδο, Α. Παπαζούδης, Σ. Παπαζούδης, Λανγκλέ, Μωραίτης

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 11/12

Εθνικός Αστέρας- Αναγέννηση Καρδίτσας 2-0
(51’ Καρατζάς, 59’Γκουέι)

Σάββατο 12/12

Διαγόρας Ρόδου-Ιωνικός 4-1
(29’ Ρούσεφ, 76’ πεν. Σολάκης, 78’,83’ Τριανταφύλλου- 67’ Γάλας)

Κυριακή 13/12 (15:00)

Κέρκυρα- Εθνικός Πειραιώς
Δόξα Δράμας- Αιγάλεω
Ηλιούπολη- Πανσερραϊκός
Πιερικός- Καλαμάτα
Αγροτικός Αστέρας- Ολυμπιακός Βόλου
Παναιτωλικός- Ρόδος

Δευτέρα 14/12 (18:00, ΕΤ3)

ΟΦΗ- Θρασύβουλος

Δείτε τη βαθμολογία της Β' Εθνικής

Επιμέλεια: Παναγιώτης Μαυρούτσος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x