Stoiximan Super League

Με τον «αέρα» της πρόκρισης!

Μετά από την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ ο Ολυμπιακός καλείται να συγκεντρωθεί στις εγχώριες διοργανώσεις και στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Πανθρακικό στο «Καραϊσκάκη». Ο Ζίκο έχει στη διάθεσή του και τους Τοροσίδη, Ζεβλάκοφ, οι οποίοι συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή. Οι σκέψεις για 11άδα…

Μετά από την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ ο Ολυμπιακός καλείται να συγκεντρωθεί στις εγχώριες διοργανώσεις και στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Πανθρακικό στο «Καραϊσκάκη». Ο Ζίκο έχει στη διάθεσή του και τους Τοροσίδη, Ζεβλάκοφ, οι οποίοι συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή.

Στην αποστολή οι Τοροσίδης, Ζεβλάκοφ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό. Ο Ζίκο συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Τοροσίδη και Ζεβλάκοφ, οι οποίοι και το Σάββατο προπονήθηκαν σε κανονικούς ρυθμούς.

Ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο έκαναν οι Ντιόγκο, Στολτίδης και Λεντέσμα, ενώ ο Ντάρμπισάιρ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και στο γυμναστήριο.

Οι παίκτες που συμπεριέλαβε ο Ζίκο στην αποστολή του Κυριακάτικου αγώνα:

Κόβατς, Νικοπολίδης, Ντομί, Γκαλίτσιος, Λεονάρντο, Μέλμπεργκ, Πάντος, Α. Παπαδόπουλος, Ρ. Μπράβο, Τοροσίδης, Ζεβλάκοφ, Ντουντού, Γκαλέτι, Όσκαρ, Κατσικογιάννης, Μαρέσκα, Ζαϊρί, Μήτρογλου.

Σκέψεις για 11άδα

Σε μία αλλαγή -σε σύγκρισή με τον αγώνα με την Άρσεναλ- θα προχωρήσει ο Ζίκο στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με τον Πανθρακικό. Ο Βραζιλιάνος έχει στη διάθεσή του, τους Τοροσίδη και Ζεβλάκοφ αλλά δύσκολα θα τους εμπιστευτεί θέση στο αρχικό σχήμα.

Αυτός που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να ξεκινήσει βασικός είναι ο Ζαϊρί. Ο Γαλλοαλγερινός προπονείται κανονικά πριν από την αναμέτρηση του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε αυτή έμεινε στον πάγκο, διότι δεν ήταν απόλυτα έτοιμος. Τώρα, όμως που έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του εκτιμάται ότι θα είναι στο αρχικό σχήμα.

Έτσι, η ενδεκάδα διαμορφώνεται ως εξής: Νικοπολίδης, Μέλμπεργκ, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Γκαλίτσιος, Ραούλ Μπράβο, Ντουντού, Μαρέσκα, Ζαϊρί, Γκαλέτι, Όσκαρ και Μήτρογλου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x