Stoiximan Super League

Κάνει… τούμπες από τη χαρά του!

Μέσα στα επόμενα 24ωρα θα βρίσκεται ο Τρέζορ Λομάνα Λούα Λούα στην Ελλάδα, προκειμένου να γίνει ξανά παίκτης του Ολυμπιακού. Έπειτα από περίπου ενάμιση χρόνο ο επιθετικός από το Κονγκό αναμένεται να φορέσει ξανά τα «ερυθρόλευκα», κάτι που επιθυμούσε πολύ και αυτή η εξέλιξη τον κάνει αρκετά χαρούμενο. Την νίκη με την οποία θα διατηρηθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα θα κυνηγήσει (16:45, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και ΝΕΤ) ο Ολυμπιακός κόντρα στον Πανθρακικό.

Μέσα στα επόμενα 24ωρα θα βρίσκεται ο Τρέζορ Λομάνα Λούα Λούα στην Ελλάδα, προκειμένου να γίνει ξανά παίκτης του Ολυμπιακού. Έπειτα από περίπου ενάμιση χρόνο ο επιθετικός από το Κονγκό αναμένεται να φορέσει ξανά τα «ερυθρόλευκα», κάτι που επιθυμούσε πολύ και αυτή η εξέλιξη τον κάνει αρκετά χαρούμενο.

Ωστόσο, ο 29χρονος παίκτης θα περάσει πρώτα από εξονυχιστικές ιατρικές εξετάσεις, ώστε οι Πειραιώτες να είναι 100% σίγουροι ότι ο παίκτης δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα (σ.σ.: αφού στο διάστημα της παρουσίας του στο Λιμάνι είχε τραυματισμούς).

Στη συνέχεια, ο Ζίκο θα διαπιστώσει αν ο Λούα Λούα είναι σε καλή κατάσταση και δεν χρειάζεται σημαντικό χρόνο για να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα. Αν όλα εξελιχθούν ομαλά, τότε ο πρώην φορ της Αλ Αράμπι θα επιστρέψει στο Λιμάνι της καρδιάς του και θα μπορέσει να αγωνιστεί στους «16» του Champions League, κάτι που δεν κατάφερε όταν οι νταμπλούχοι Ελλάδας αντιμετώπισαν την Τσέλσι (σ.σ.: είχε πρόβλημα στην ωμοπλάτη και δεν ήταν σε θέση να παίξει).

«Μιλάμε με Ολυμπιακό»

Σε διαπραγματεύσεις βρίσκεται ο Ολυμπιακός με τη Σάο Καετάνο για την απόκτηση του Ελτον Μπραντάο, σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκαν οι παράγοντες της βραζιλιάνικης ομάδας στον Τύπο του Σάο Πάουλο. Τον 24χρονο φορ γνωρίζει ο Ζίκο, ο οποίος θα ήθελε να συνεργαστεί μαζί του στους Πειραιώτες. Αν τελικά οι διοικούντες τους «ερυθρόλευκους» κινηθούν για δύο επιθετικούς, τότε είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο ο Μπραντάο να αποκτηθεί, μετά τον Λούα Λούα.

Εν τω μεταξύ, η «El Mundo Deportivo» επανέφερε στο προσκήνιο το όνομα του Κεϊρίσον! Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας, ο Ζίκο θέλει πάση θυσία να εντάξει στο δυναμικό των Πειραιωτών τον 21 ετών φορ της Μπαρτσελόνα. Ο νεαρός Βραζιλιάνος αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στην Μπενφίκα, αλλά θεωρείται δύσκολο να προχωρήσει η υπόθεσή του, ύστερα από τις εξελίξεις που υπάρχουν στο θέμα του Λούα Λούα.

Μετωπική με Παναθηναϊκό

Στην αντεπίθεση περνά ο Ολυμπιακός, ύστερα από τις ενέργειες της διοίκησης του Παναθηναϊκού και την προκαταρκτική εξέταση που διενεργεί ο εισαγγελέας για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι. Οι Πειραιώτες αναφέρουν το θέμα του αεροβόλου δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα και γνωρίζουν ότι η Αστυνομία δεν έχει στοιχεία ότι υπήρξε όπλο στο γήπεδο, καθώς δεν φαίνεται κάτι τέτοιο ούτε σε φωτογραφίες ούτε στο βίντεο από τις κάμερες του γηπέδου.

Από την πλευρά τους, οι «ερυθρόλευκοι» θα επαναφέρουν στο προσκήνιο την υπόθεση του αγώνα με τον Ατρόμητο μετά και την τιμωρία με 2.000 ευρώ των «πρασίνων» για ματς που είχε μεγάλη διακοπή. Θα καταθέσουν ερωτήματα για τις καταθέσεις της Αστυνομίας, θα ζητήσουν εξέταση ακόμα και υπαλλήλων του ΟΑΚΑ και σε κάθε περίπτωση μία έρευνα για το τι ακριβώς συνέβη.

Στόχος η κορυφή…

Την νίκη με την οποία θα διατηρηθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Superleague, ύστερα από το «διπλό» (1-0) του Παναθηναϊκού στην έδρα του Ηρακλή, θα κυνηγήσει (16:45, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και ΝΕΤ) ο Ολυμπιακός κόντρα στον Πανθρακικό. Οι παίκτες του Ζίκο είναι αποφασισμένοι να παραμείνουν πρώτοι και θα πρέπει, επίσης, να νικήσουν την κούραση από τα συνεχή παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Βραζιλιάνος τεχνικός θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Νικοπολίδη και στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, τους Γκαλίτσιο, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Μέλμπεργκ και Μπράβο. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν οι Ντουντού και Μαρέσκα, έχοντας στα πλάγια τον Γκαλέτι (δεξιά) και τον Λεονάρντο (αριστερά). Πιο μπροστά θα παίξει ο Όσκαρ, ενώ μοναδικό προωθημένος θα είναι ο Μήτρογλου.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κόβατς, Ντομί, Πάντος, Τοροσίδης, Κατσικογιάννης και Ζαϊρί. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Ντιόγο, Λεντέσμα, Στολτίδης, Ντάρμπισαϊρ και οι νεαροί Κυριάκος Παπαδόπουλος, Γιάννης Παπαδόπουλος, Σοϊλέδης, Νικλητσιώτης και Φετφατζίδης.

* Βράβευση του Νικοπολίδη.

* Τα εισιτήρια του αγώνα Ολυμπιακός-Πανθρακικός.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x