Stoiximan Super League

Σαβίνι: «Θα το σκεφτώ...»

Ανοιχτό άφησε ο Μίρκο Σαβίνι το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ και να επιστρέψει στην Ιταλία, όπως δήλωσε ο ίδιος στο «tuttomercato.com». «Αν πρόκειται για μια σοβαρή πρόταση, ακόμα και από ομάδα της δεύτερης εθνικής, τότε θα το σκεφτώ σοβαρά», δήλωσε ο Ιταλός αμυντικός. Με σύστημα 4-2-3-1 θα παρατάξει (16:45, Novasports 1) ο Φερνάντο Σάντος τον ΠΑΟΚ στην έδρα της Καβάλας.

Ανοιχτό άφησε ο Μίρκο Σαβίνι το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ και να επιστρέψει στην Ιταλία, όπως δήλωσε ο ίδιος στο «tuttomercato.com». Ο Ζήσης Βρύζας και ο Φερνάντο Σάντος έχουν δηλώσει ότι το επόμενο διάστημα θα διερευνηθεί αν κάποιοι από τους παίκτες του «Δικεφάλου» επιθυμούν να φύγουν.

«Το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν αγωνίζομαι συχνά και ειλικρινά δεν γνωρίζω τον λόγο», ανέφερε αρχικά ο 30χρονος αμυντικός και αποκάλυψε πως: «Αν πρόκειται για μια σοβαρή πρόταση, ακόμα και από ομάδα της δεύτερης εθνικής, τότε θα το σκεφτώ σοβαρά. Αν δεν γίνει τίποτα τώρα τον Ιανουάριο, θα δω πώς θα κυλήσουν τα πράγματα μέχρι τον Ιούνιο και μετά το καλοκαίρι θα δούμε τι θα συμβεί».

Παρόλα αυτά, η περίπτωση να λυθεί το συμβόλαιο με τον Σαβίνι θα εξαρτηθεί από τα πλάνα του κ. Σάντος, ο οποίος δεν έχει δείξει ότι τον αγνοεί, αλλά δεν τον βρίσκεται και στις πρώτες του επιλογές. Εξάλλου, ο Ιταλός μπακ είναι σχεδόν πάντα μέσα στην αποστολή, έστω κι αν χρησιμοποιείται ελάχιστα.

Τι «παίζεται» για τη δεύτερη μεταγραφή

Εντός των προσεχών ημερών ο Κριστιάνο Μοράες ντε Ολιβέιρα θα έρθει στη Θεσσαλονίκη και θα ενταχθεί στο ρόστερ του ΠΑΟΚ. Την ίδια ώρα, όμως, οι διοικούντες τον «Δικέφαλο» έχουν αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο δεύτερης μεταγραφής την περίοδο του Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις οι «ασπρόμαυροι» θα κινηθούν για την απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή. Ωστόσο, περιμένουν να ξεκαθαρίσουν ορισμένα θέματα. Ένα από αυτά είναι ο αριθμός των παικτών που μπορεί να αποχωρήσουν το επόμενο διάστημα (ακόμα και ως δανεικοί). Εκείνο που προβληματίζει τη διοίκηση είναι αν πρέπει να αποκτηθεί κι άλλος επιθετικός, σε διαφορετικό στυλ φυσικά από αυτό του Κριστιάνο.

Το πλάνο του Σάντος για την Καβάλα

Με σύστημα 4-2-3-1 θα παρατάξει ο Φερνάντο Σάντος τον ΠΑΟΚ στην έδρα της Καβάλας. Ο Πορτογάλος τεχνικός επιμένει στο συγκεκριμένο σύστημα το τελευταίο διάστημα και στις τελευταίες προπονήσεις έδειξε τα πρόσωπα που θα εμπιστευτεί στον σημερινό (16:45, Novasports 1) αγώνα με τους «Αργοναύτες».

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Χαλκιά και στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, τους Αραμπατζή, Κοντρέρας, Τσιρίλο και Λίνο. «Κόφτες» θα είναι οι Γκαρσία και Βιτόλο, έχοντας πιο μπροστά τον Ίβιτς σε διπλό ρόλο οργανωτή. Δεξί χαφ θα αγωνιστεί ο Βιεϊρίνια, στα αριστερά ο Σορλέν και στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Θανάσης Παπάζογλου.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κουτζαβασίλης, Μαλεζάς, Σνάουτσνερ, Σαβίνι, Μουν, Αμπουμπακάρι, Κουτσιανικούλης. Εκτός έμειναν οι Μουσλίμοβιτς, Φωτάκης και Φιλομένο.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x