Stoiximan Super League

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Κοντά σε «διαζύγιο» με Μπακαγιόκο

Πολύ πιθανό είναι το ενδεχόμενο να χωρίσουν οι δρόμοι του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ιμπραΐμα Μπακαγιόκο. Ο Θύμιος Γεωργούλης άφησε τον Ιβοριανό επιθετικό εκτός αποστολής στο ματς με τον Εργοτέλη, αφού εκτιμά ότι δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα. Μάλιστα, ο υπηρεσιακός τεχνικός των Γιαννιωτών αποφάσισε να τον αφήσει έξω και από το φιλικό με τον Παναιτωλικό, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα πως δεν τον υπολογίζει.

Πολύ πιθανό είναι το ενδεχόμενο να χωρίσουν οι δρόμοι του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ιμπραΐμα Μπακαγιόκο.

Ο Θύμιος Γεωργούλης άφησε τον Ιβοριανό επιθετικό εκτός αποστολής στο ματς με τον Εργοτέλη, αφού εκτιμά ότι δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα.

Μάλιστα, ο υπηρεσιακός τεχνικός των Γιαννιωτών αποφάσισε να τον αφήσει έξω και από το φιλικό με τον Παναιτωλικό, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα πως δεν τον υπολογίζει.

Οι διοικούντες τον ΠΑΣ εμφανίζονται απογοητευμένοι από τις εμφανίσεις του 33χρονου φορ και μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό αναμένεται να ξεκαθαρίσει το συγκεκριμένο θέμα. Μετά το πέρας του τελευταίου αγώνα του α’ γύρου του πρωταθλήματος θα συζητηθούν οι περιπτώσεις των παικτών, οι οποίοι θα αποτελέσουν παρελθόν από την ομάδα.

Σε ό,τι αφορά το σημερινό φιλικό με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, που θα ξεκινήσει στις 15:00, ο κ. Γεωργούλης επέλεξε τους Ζαφειρόπουλο, Βαγγελή, Βαρτζιώτη, Βατσή, Ντε Βισέντι, Σενόνε, Σιλά, Καζναφέρη, Μαργαρίτη, Μιχαήλ, Μιχαλόπουλο, Παππά, Σιαλμά, Κουτσοσπύρο, ενώ πήρε και τους Γιάκο, Χαρίση, Κολιό, Τσάνη, Παπαδόπουλο από την ομάδα Νέων.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x