Γερμανία

Τελειώνει του Γκέκα

Θέμα χρόνου-ενδεχομένως και ωρών-είναι η ολοκλήρωση της μετακίνησης του Φάνη Γκέκα στη Χέρτα. Ο Λαρισαίος φορ μετέβη στο Βερολίνο την Κυριακή, όπου υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις και συναντήθηκε με τον γενικό διευθυντή του συλλόγου, Μίχαελ Πρέετς, καθώς και τον προπονητή της ομάδας, Φρίντχελμ Φούνκελ, προτού επιστρέψει στο Λεβερκούζεν

Θέμα χρόνου-ενδεχομένως και ωρών-είναι η ολοκλήρωση της μετακίνησης του Φάνη Γκέκα στη Χέρτα. Ο Λαρισαίος φορ μετέβη στο Βερολίνο την Κυριακή, όπου υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις και συναντήθηκε με τον γενικό διευθυντή του συλλόγου, Μίχαελ Πρέετς, καθώς και τον προπονητή της ομάδας, Φρίντχελμ Φούνκελ, προτού επιστρέψει στο Λεβερκούζεν. Η Χέρτα έχει συμφωνήσει σε όλα με την Μπάγερ για την απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού για έξι μήνες και οψιόν αγοράς ύψους 1,5 εκατ. ευρώ το ερχόμενο καλοκαίρι, ωστόσο απομένει η υπογραφή του παίκτη.

«Έχουμε συμφωνήσει με τη Χέρτα, τώρα θα πρέπει να αποφασίσει ο Φάνης», δήλωσε στον γερμανικό Τύπο ο εκτελεστικός διευθυντής της Λεβερκούζεν, Βόλφγκανγκ Χόλτσχοϊζερ, ενώ για το ενδιαφέρον της Άιντραχτ Φρανκφούρτης ανέφερε: «Είχαμε συναντηθεί με τους ιθύνοντες της Άιντραχτ, όμως δεν έχουμε ακούσει τίποτα από την πλευρά τους τις τελευταίες οκτώ ημέρες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x