Γερμανία

«Έχει προτάσεις και από Ελλάδα ο Γκέκας...»

Λεβερκούζεν και Χέρτα φέρονται να έχουν συμφωνήσει για την παραχώρηση με τη μορφή δανεισμού του Φάνη Γκέκα, ωστόσο ο 29χρονος φορ δεν έχει ακόμη συναινέσει στην ολοκλήρωση της μετακίνησής του στο Βερολίνο. «Δεν έχει ακόμη αποφασιστεί τίποτα. Υπάρχουν και προτάσεις από ισπανικές και ελληνικές ομάδες, που θέλουν να τον αγοράσουν», δήλωσε ο μάνατζέρ του, Πολ Κουτσολιάκος.

Λεβερκούζεν και Χέρτα φέρονται να έχουν συμφωνήσει για την παραχώρηση με τη μορφή δανεισμού του Φάνη Γκέκα, ωστόσο ο 29χρονος φορ δεν έχει ακόμη συναινέσει στην ολοκλήρωση της μετακίνησής του στο Βερολίνο. «Οι δύο ομάδες μπορεί να τα έχουν βρει, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως έχει συμφωνήσει και ο παίκτης. Πρέπει να διευθετηθούν κάποια πράγματα για να συμβεί κάτι τέτοιο», δήλωσε ο Πολ Κουτσολιάκος, μάνατζερ του διεθνούς επιθετικού, προσθέτοντας: «Δεν έχει ακόμη αποφασιστεί τίποτα. Υπάρχουν και προτάσεις από ισπανικές και ελληνικές ομάδες, που θέλουν να τον αγοράσουν».

«Έχουμε συμφωνήσει με τη Χέρτα, τώρα θα πρέπει να αποφασίσει ο Φάνης», δήλωσε στον γερμανικό Τύπο ο εκτελεστικός διευθυντής της Λεβερκούζεν, Βόλφγκανγκ Χόλτσχοϊζερ, ενώ ο αθλητικός διευθυντής, Ρούντι Φέλερ, είπε: «Υπήρξαν συζητήσεις με τη Χέρτα και ο Φάνης είχε πάει με τον μάνατζέρ του στο Βερολίνο. Είναι στο χέρι της Χέρτα πλέον». Πάντως ο γενικός διευθυντής της Χέρτα, Μίχαελ Πρέετς, τόνισε: «Ο Γκέκας είναι ένας υποψήφιος για τη θέση του επιθετικού, αλλά δεν επιβεβαιώνουμε όσα δηλώνει η πλευρά της Λεβερκούζεν».

Επιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x