Stoiximan Super League

ΑΡΗΣ: Θλάση ο Φερνάντες!

Άσχημα είναι τα νέα για τον Έκτορ Κούπερ ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Ολυμπιακό, αφού ο Νταρίο Φερνάντες διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση στον τετρακέφαλο. .

Άσχημα είναι τα νέα για τον Έκτορ Κούπερ ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Ολυμπιακό, αφού ο Νταρίο Φερνάντες διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση στον τετρακέφαλο. Ο Αργεντινός μέσος του Άρη αποχώρησε με πρόβλημα στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και τα αποτελέσματα επιβεβαίωσαν τους χειρότερους φόβους του ιατρικού επιτελείο της ομάδας. Ο 31 ετών παίκτης θα μείνει εκτός δράσης για 15 μέρες, χάνοντας το προσεχές ματς με τον Ολυμπιακό, ενώ θα προσπαθήσει να είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο (στις 5 Ιανουαρίου 2010).

Από την τεχνική ηγεσία αποφασίστηκε ο Νταρίο Φερνάντες να εκτίσει την τιμωρία του στο ματς με τον Ολυμπιακό, ενώ ο Κριστιάν Νασούτι, που συμπλήρωσε επτά κάρτες, θα λείψει από τους αγώνες με Ηρακλή την 17η και ΠΑΣ Γιάννινα την 18η αγωνιστική. Υπενθυμίζεται ότι ο Ντάρσι Ντόλτσε Νέτο θα απουσιάσει από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο την 16η αγωνιστική.

Το παρήγορο για τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ είναι πως επανέρχονται ο Κάρλος Αράνο, που εξέτισε την τιμωρία του, αλλά και ο Νάτσο Γκαρσία που ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Κανονικά προπονήθηκε και ο Τόνι Κάλβο.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x