Stoiximan Super League

Αναστασόπουλος: «Άλλαξαν πολλά με Βλάχο»

Στη δουλειά του Βαγγέλη Βλάχου απέδωσε το σαφώς βελτιωμένο πρόσωπο του Αστέρα Τρίπολης στα τελευταία παιχνίδια ο τερματοφύλακας της ομάδας, Νίκος Αναστασόπουλος, μιλώντας στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Με την έλευση του κυρίου Βλάχου έχουν αλλάξει πολλά. Μας τόνωσε το ηθικό και ελπίζουμε να συνεχίσουμε το ίδιο καλά», τόνισε ο 30χρονος τερματοφύλακας.

Στη δουλειά του Βαγγέλη Βλάχου απέδωσε το σαφώς βελτιωμένο πρόσωπο του Αστέρα Τρίπολης στα τελευταία παιχνίδια ο τερματοφύλακας της ομάδας, Νίκος Αναστασόπουλος, μιλώντας στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Με την έλευση του κυρίου Βλάχου έχουν αλλάξει πολλά. Το είδος της προπόνησης είναι διαφορετικό από αυτό του κυρίου Γκόμεζ και μας τόνωσε πολύ το ηθικό. Μας είπε από την αρχή πως μας πιστεύει πολύ. Ο Αστέρας έχει πολύ καλό υλικό και θα ήταν κρίμα να μην πηγαίνει καλά η ομάδα. Έχουμε κάνει καλές εμφανίσεις, παίρνουμε καλά αποτελέσματα και ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι. Εύχομαι ο δεύτερος γύρος να είναι καλύτερος για μας στην έδρα μας», τόνισε ο 30χρονος γκολκίπερ.

Παρά τους πολλούς ξένους στο ρόστερ του αρκαδικού συλλόγου, δεν επικρατεί κατάσταση… Βαβέλ στην ομάδα. «Ασφαλώς υπάρχει πρόβλημα στην επικοινωνία, ειδικά στην αρχή, όταν υπάρχουν πολλοί ξένοι σε μία ομάδα. Όποιος δεν το παραδέχεται λέει ψέματα. Όμως μπορείς να το ξεπεράσεις αυτό μέσα από την προπόνηση κι άλλες δραστηριότητες. Το θετικό είναι πως οι περισσότεροι ξένοι στην ομάδα μας μιλούν αγγλικά».

Μιλώντας για τη δική του πολύ καλή παρουσία, αλλά και το όνειρο της κλήσης στην Εθνική ομάδα ανέφερε: «Αν ένας Έλληνας ποδοσφαιριστής δεν σκέφτεται την Εθνική ομάδα, δεν πρέπει να παίζει ποδόσφαιρο. Εύχομαι να είμαι υγιής. Στην αρχή της σεζόν δεν αγωνιζόμουν, αλλά σταδιακά καθιερώθηκα», ενώ εξήρε τη δουλειά της αμυντικής γραμμής: «Ο Αστέρας διαθέτει μία πολύ δυνατή άμυνα και ένας καλός τερματοφύλακας πρέπει να έχει μπροστά του μία καλή άμυνα. Ισχύει και το αντίστροφο. Έχουμε ‘δέσει’ μεταξύ μας και μακάρι να συνεχιστεί αυτό. Επικοινωνούμε με τα μάτια με τους αμυντικούς, ιδιαίτερα τον Λαζαρίδη και τον Μαρσελάο. Πιστεύω πως αυτό το δίδυμο αμυντικών θα μπορούσε να σταθεί σε μεγάλη ομάδα».

Τέλος, αναφερόμενος στα πρότυπα που έχει για τη θέση του τόνισε: «Ο Νικοπολίδης αποτελεί πρότυπο για πολλούς νεαρούς τερματοφύλακες. Έχει στοιχεία αξιοζήλευτα για κάθε γκολκίπερ. Διαθέτει πολλή υπομονή, παίρνει σωστές θέσεις και δεν φοβάται. Από το εξωτερικό μού αρέσουν πολύ ο Μπουφόν και ο Κασίγιας, όχι επειδή αγωνίζονται σε μεγάλες ομάδες, αλλά για τη γενικότερη πορεία τους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x