Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: Ίωση ο Μήτρογλου

Ένα κρύωμα ταλαιπωρεί τον Κώστα Μήτρογλου και δεν του επέτρεψε να προπονηθεί την Τετάρτη. Ωστόσο στις τάξεις του Ολυμπιακού δεν υπάρχει ανησυχία για τη συμμετοχή του στο κυριακάτικο κρίσιμο ματς κόντρα στον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». «Να κλείσουμε το 2009 πρώτοι», το μήνυμα του Ζίκο. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν Τοροσίδης και Ζαϊρί. Καλές οι εξετάσεις του Λούα Λούα, που Παρασκευή και Σάββατο περνά από το μικροσκόπιο του Ζίκο. Διαψεύδει τα περί Ρικέλμε η ΠΑΕ, στα γραφεία και πάλι ο Κόκκαλης.

Ένα κρύωμα ταλαιπωρεί τον Κώστα Μήτρογλου και δεν του επέτρεψε να προπονηθεί την Τετάρτη. Στον διεθνή φορ χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή και πήγε σπίτι του. Ωστόσο στις τάξεις του Ολυμπιακού δεν υπάρχει ανησυχία για τη συμμετοχή του στο κυριακάτικο κρίσιμο ματς κόντρα στον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο νεαρός φορ θα είναι ετοιμοπόλεμος, όπως και ο Ντιόγο που πλέον προπονείται κανονικά.

Σε ό,τι αφορά στην προετοιμασία, συνεχίζεται χωρίς προβλήματα πλην των γνωστών απουσιών των Κριστιάν Λεντέσμα (ατομικό πρόγραμμα) και Ματ Ντάρμπισαϊρ (έκανε μέρος του προγράμματος της ομάδας), που επανέρχονται το 2010. Κανονικά προπονήθηκε ο Ντουντού, ενώ ο Λουτσιάνο Γκαλέτι, στο πλαίσιο του προγράμματος ξεκούρασης που ακολουθούν κατά διαστήματα οι ποδοσφαιριστές, έκανε ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και ο Ιεροκλής Στολτίδης ακολούθησε έντονο ατομικό πρόγραμμα προπόνησης στο γήπεδο. Ο «Ιέρο» έχει κάποιες πιθανότητες να είναι στην αποστολή.

Ο Βασίλης Τοροσίδης είναι κάθε μέρα και σε καλύτερη κατάσταση και μάλιστα διεκδικεί τη θέση του Όσκαρ στην ενδεκάδα για το παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής, αφού ο Γιώργος Γκαλίτσιος φαίνεται να καθιερώνεται στο δεξί άκρο της άμυνας. Υποψήφιος για το βασικό σχήμα είναι και ο Ζαουάντ Ζαϊρί, στη θέση του Λεονάρντο ως αριστερό χαφ.

Στην ομιλία του προς τους παίκτες του Ολυμπιακού, ο Ζίκο είπε: «Οφείλουμε να νικήσουμε και να κλείσουμε το 2009 στην κορυφή της κατάταξης. Τα παιχνίδια στην Θεσσαλονίκη είναι πάντα πολύ δύσκολα. Είναι ντέρμπι και θα πρέπει να δείξετε μεγάλη προσοχή αλλά και εγρήγορση», ενώ τους ανακοίνωσε πως θα έχουν άδεια από τις 21 έως τις 29 Δεκεμβρίου.

Παρασκευή και Σάββατο το τεστ για Λούα Λούα

Το διήμερο Παρασκευή-Σάββατο θα κριθεί η μεταγραφή του Τρέζορ Λομάνα Λούα Λούα στον Ολυμπιακό. Ο Κονγκολέζος φορ συνέχισε την Τετάρτη τον κύκλο ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβάλλεται από χθες (15/12) και θα συνεχιστεί κι αύριο (18/12). Πληροφορίες αναφέρουν πως τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα είναι καλά και ο Αφρικανός άσος θα αρχίσει την προσπάθεια να πείσει τον Ζίκο για την αξία του στις προπονήσεις Σαββάτου και Κυριακής.

Ξανά στα γραφεία ο Κόκκαλης

Για δεύτερη συνεχή μέρα, ο Σωκράτης Κόκκαλης πέρασε από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο πρόεδρος του συλλόγου είχε για αρκετή ώρα συζητήσεις με τους συνεργάτες του για διάφορα θέματα, μεταξύ αυτών και τα μεταγραφικά. Προτεραιότητα για τους «ερυθρόλευκους» είναι η απόκτηση ενός επιτελικού χαφ, αφού εκτός απροόπτου η θέση του περιφερειακού επιθετικού θα καλυφθεί από τον Λούα Λούα. Μάλιστα από πλευράς ΠΑΕ διαψεύδεται πως ο Ολυμπιακός έχει ασχοληθεί με τον Χουάν Ρομάν Ρικέλμε. Παράλληλα έγινε συνάντηση και με την πλευρά του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη για τη μεταβίβαση του 50% της «Καραϊσκάκης ΑΕ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x